Mainos
Mainos

Fitness-Eevi päivittelee Nannan kiireitä tuoreena äitinä: Nostan hattua

Eevi Teittinen kehuu ystävänsä Nanna Karalahden otteita tuoreena äitinä.

Fitnesspäiväkirjoista tutut Eevi Teittinen ja Nanna Karalahti ystävystyivät sarjan kautta. Karalahdesta tuli runsas kuukausi sitten äiti, kun hän ja Jere Karalahti saivat perheeseensä pienen Jax-pojan.

Teittinen kirjoittaa Minifitness-blogissaan vierailleensa vastikään ystävänsä luona, ja Nanna saa ystävältään vuolaita kehuja otteistaan tuoreena äitinä.

– Nostan hattua omalta osaltani kaikille äideille, sillä voi herranjestas kuinka kiinni tuossa pienessä käärössä täytyykin olla ensimmäiset kuukaudet! Aivan ihanaa aikaahan tuo on, mutta siinä jää kyllä äidin tarpeet toiseksi. Nanna ehti hädintuskin edes haarukkaa suuhun laittamaan ja kahvistakin vedeltiin kylmää hörppyä, Eevi päivittelee blogissaan.

– Tänään koin äärimmäistä nöyryyttä tuon vahvan naisen vierellä. Olen oppinut Nannalta paljon näiden vuosien saatossa ja uskon hänen opettavan minulle nyt aivan toisenlaista herkkyyttä, kärsivällisyyttä ja onnellisuutta. Nannasta hehkuu äitiys! Eevi kehuu.

FITNESSPÄIVÄKIRJAT-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme