Mainos
Mainos

Fitness-Eevi pohtii ikäkriisiään: Mikään ei tunnu miltään

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman kaunotar Eevi Teittinen pohtii blogikirjoituksessaan ikääntymisen mukanaan tuomia vaikutuksia diskointoon.

Fitnesspäiväkirjat-kaunotar Eevi Teittinen (s. 1989) pohtii blogissaan ikääntymistä. Nainen muistelee kouluaikojen diskoja, joita jaksettiin kavereiden kanssa jännittää koko viikko.

– Se huikea odotus aloitettiin jo heti maanantaina ja kun perjantai koitti, mietittiin tarkkaan krepataanko tukka ja minkä värinen napapaita toimisi parhaiten.

Nainen myöntää, ettei aikuisena fiilis ole enää lainkaan sama.

– Kuvitelkaa että silloin oltiin vielä ihan selvin päin! Nyt jos meinaa jaksaa pysyä hereillä yli kymmenneen, vaatii se valkoviiniä. Tai edes paljon kofeiinia!

– Näin aika paljon vanhempana (ja kateellisena) toivoisin kokevani noita järisyttäviä fiiliksiä edes vielä kerran. Tässä iässä mikään ei tunnu enää miltään. Ei karkkipäivä, ei tälläytyminen, eikä varsinkaan ne diskot.

Vähäiset yökerhossa pyörähtämiset jäävätkin  Eevin mukaan usein sisällöltään varsin köykäisiksi.

– Diskoillasta ei usein edes viitsi puhua sanallakaan seuraava päivänä, koska ei ole mitään sanottavaa. Plääh. Tulipahan käytyä toteamassa että on vanha. Minimekkoiset nuoret leidit, tanssilattia on teidän!

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme