Mainos
Mainos

Fitness-Eevi rajusta arvostelusta: Kisaamiseni nostatti ihmisissä suoranaista vihaa

Fitnesspäiväkirjoista tuttu Eevi Teittinen kirjoittaa blogissaan saamastaan rajusta kritiikistä.

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi Teittinen avaa arkeaan myös ohjelman toisella kaudella, joka nähdään AVAlla keväällä 2016. 

Personal trainerina vuosia työskennellyt Teittinen debytoi fitness-kisalavoilla syksyllä uransa ensimmäisissä SM-kisoissa, mistä saldoksi napsahti heti voitto omassa sarjassa. Nainen nousi hiljattain lavalle myös Unkarin MM-kisoissa.

Fitness-kisaaminen on tuonut Teittisen elämään paljon hyvää, mutta kääntöpuolikin on. Nainen kirjoittaa Minifitness-blogissaan saaneensa kisaamisestaan rankkaakin palautetta.

– Kisaamiseni myötä nousi paljon positiivista, mutta toki se nostatti myös ihmisissä suoranaista vihaakin. Se on harmillista lähinnä näitä myrkyttyneitä mieliä kohtaan, sillä mitkään sanat eivät muuta käsitystäni siitä, mitä olen ja edustan. Kukaan ei himmennä tätä kokemustani ja saavutustani, Teittinen kirjoittaa.

Nainen kertoo saaneensa ilkeitä kommentteja muun muassa naamarypyistään, rasvattomuudestaan ja "pyllyttömyydestään".

Teittinen kuitenkin painottaa, ettei suostu ottamaan kommenteista itseensä, vaan keskittyy jatkossakin pitämään huolen ennen kaikkea omasta hyvinvoinnistaan.

– Oma käsitykseni itsestäni ei muutu, oli minulla sitten hieman muodokkaampi olemus, tai vähän rasvattomampi. Ulkoinen olemus vaikuttaa lähinnä siihen, onko fiilis hyvä jos farkut puristaa. Fiilikseen vaikuttaa se, olenko terve ja hyvinvoiva.

Lue kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme