Mainos
Mainos

Fitness-Eevi sali-innostuksensa alusta: Naapurin bodaaja patisti mukaan

Fitnesspäiväkirjat-sarjaa tähdittävä Eevi Teittinen kertoo, miten tuli alun perin innostuneeksi salitreenaamisesta.

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi Teittinen elää ja hengittää kuntosalitreeniä. Nainen treenaa ahkerasti vuoden ympäri, ja viime vuonna hän myös aloitti kisauransa ammattilaisena bikini fitness -kisoissa. Eevin kisaurakkaa seurataankin torstaina starttaavan ohjelman toisen kauden jaksoissa.

Aina Eevi ei kuitenkaan ole ollut niin sporttinen. Teittinen on jakanut sosiaalisessa mediassa pariinkin otteeseen kuvia kuntosalielämää edeltäneestä itsestään.

– Nuorempana osaksi oli lapsenpyöreyttäkin, mutta kyllä elintavat näkyivät kehossa ja naamassa. Ne oli ne bailu- ja mäkkärivuodet. On hyvä, että nekin on koettu, mutta jossain vaiheessa stoppi vain tuli, Teittinen kertoo.

Lopulta nainen päätti alkaa panostaa hyvinvointiinsa, ja monen suomalaisen tavoin hän aloitti hankkimalla itselleen kuntosalikortin. Kertaheitolla salikärpänen ei kuitenkaan puraissut, vaan treenikamppeet saivat levätä rauhassa pitkän aikaa.

– Aluksi kävin treenaamassa hyvin vähän. Maksoin jäsenmaksua varmaan vuoden käymättä siellä kertaakaan, nainen nauraa.

– Lopulta aloin käydä useammin, mutta en käynyt salilla, vaan juoksin ja kävin paljon erilaisissa jumpissa.

Punttitreenin pariin nainen sai kannustusta silloiselta lajiin perehtyneeltä naapuriltaan.

– Nelisen vuotta sitten siirryin salitreenin pariin. Asuin siihen aikaan Leppävaarassa, ja naapurini Kimi oli bodaaja, joten lähdin salille hänen kanssaan. Tein aina saman treenin kuin hän, eli hyvin käsipainotteisen, kuten varmaan jokaisella miehellä! Nyt siitä sitten saadaan kärsiä – minulla on hillittömät hauikset, eikä jalkoja yhtään! Olen jo pari vuotta yrittänyt ottaa kiinni jalkojen kasvattelua, Teittinen nauraa.

Haku Jannin Fitnesspäiväkirjat-heimotapaamiseen nyt käynnissä – ilmoittaudu täällä!

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi alkaa AVAlla 14.4. klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme