Mainos
Mainos

Fitness-Eevin ja Uniikin hääsuunnitelmat: Asussa ja ajankohdassa yllättäviä haasteita

Kesällä kihlautunut Eevi Teittinen suunnittelee pikku hiljaa ensi kesänä juhlittavia häitään.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisellakin kaudella nähtävä Eevi Teittinen kihlautui kesällä muusikkopuolisonsa Dan Tolppasen eli Uniikin kanssa. Mies kosi Teittistä yllättäen kesken Blockfest-keikan.

Nyt käynnissä on ensi kesänä juhlittavien häiden suunnittelu. 

– Olen tässä yrittänyt vähän suunnitella, helmikuussa pitää oikeasti alkaa enemmän miettiä. Mutta listat on tehty ja paikka varattu, se on alku, Teittinen kertoi MTV:fille Fitnesspäiväkirjat-promokuvauksissa.

Juhlien yksityiskohdat ovat vielä auki, mutta hääpukua on jo mietitty. Kaupasta nainen ei haaveile sopivaa pukua löytävänsä.

– Minun on pakko teetättää se, koska mittani ovat niin kääpiöluokkaa. En saa valmista pukua mistään, nainen naurahtaa.

Toiveissa on istuva ja kapealinjainen puku. Liikaa nainen ei kuitenkaan halua ennalta päättää, vaan tahtoo jättää jalansijaa myös puvun suunnittelijalle. 

– Haluan jättää selän auki, ja siinä tapauksessa puvussa voisi olla pitkät hihat. Edessäkin saisi olla jotain, mutta en halua puvun olevan edestä avoin. Voi myös olla, että pukuun tulisi pitsiä. Mutta katsotaan nyt, kuka sen päätyy suunnittelemaan! nainen visioi. 

Eevi ja Uniikki juhlistivat kihlaustaan hiljattain kyläilemällä Ruotsissa Nanna ja Jere Karalahden luona. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Tänä vuonna bikini fitnessin SM-kultaa napannut Teittinen tähtää fitnesskisalavoille myös ensi vuonna. Häiden suhteen kisakausi tietää ylimääräistä päänvaivaa, sillä hääpäivän menu ei istu tiukkaan kisadieettiin.

Teittinen aikoo kuitenkin olla itselleen armollinen ainutlaatuisena päivänä.

– Näillä näkymin näyttää siltä, että häät ja kisat menevät aika lähekkäin ja siitähän tulee hyvin jännittävää, jos niin todella käy, nainen nauraa.

– Olemme jo puhuneet, että sitten pitää vain suuunitella dieetti niin, että voin viettää oman hääpäiväni vapaammin. En aio syödä parsakaalia hääpäivänäni! nainen vakuuttaa.

– Pitää miettiä mitkä ne omat arvot on, ja mikä elämässä on oikeasti tärkeää.

Jo nyt on tiedossa, että häämatkalle suunnataan vasta hiukan häiden jälkeen. 

– Emme joka tapauksessa voi lähteä reissuun heti häiden jälkeen, sillä omien juhliemme jälkeen meillä on kokonainen rypäs ystäviemme häitä!

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme