Mainos
Mainos

Fitness-Eevin kisakausi verotti: Nyt pyhitän aitoa aikaa parisuhteelle

Eevi Teittinen keskittyy kotielämään saatuaan vaativan kisakauden viikko sitten pakettiin.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisellakin kaudella nähtävä Eevi Teittinen sai reilu viikko sitten päätökseen vaativan fitness-kisakauden. Nainen nappasi alkusyksyllä SM-voiton bikini fitness -kisoissa alle 160-senttisten sarjassa ja nousi lavalle myös Unkarin MM-kisoissa.

Nyt nainen on aloittanut kisadieetistä normaaliin arkeen palautumisen. Muutos tapahtuu pienin askelin.

– Huomaan kuinka vähitellen mieli ja keho osoittavat merkkejä siitä ihan tavallisesta minästä. Ilman urheilijan paineita, stressiä, fyysistä tai henkistä taakkaa, Teittinen kirjoittaa blogissaan.

Kisakaudella suurin osa ajasta on kulunut parisuhteen vaalimisen sijaan treenaamiseen, mutta nyt Teittinen aikoo tehdä asiaan muutoksen.

– On ihana keskittyä yhteisen kodin rakentamiseen ja siitä nauttimiseen! Emme ole nimittäin ehtineet vielä elää tämän uuden kodin kanssa sitä ihan tavallista elämää. Tällä viikolla kantavana teemana on pyhittää aitoa aikaa parisuhteelle. Ei pelkästään nopeita halauksia aamuisin ja iltaisin sohvalle käpertymistä.

Kiireisen syksyn vastapainoksi luvassa on nyt paljon rentoa yhdessäoloa kihlatun, Uniikin, kanssa.

– Parisuhteeseen kuuluu panostaa ja tiedän kuinka kisakausi on verottanut yhteisiä hetkiämme kaiken kiireen ja aikataulujen keskellä. Meillä molemmilla on ollut älyttömän hektinen syksy ja nyt on aika pysähtyä hetkeksi yhdessä. Jutella, nauraa, hölmöillä ja osoittaa sitä rakkautta ja kiitosta toista kohtaan. 

Uniikki kosi Teittistä kesällä kesken Blockfest-keikan. Pari on suunnitellut juhlivansa häitä mahdollisesti jo ensi kesänä.

Lue Eevin kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme