Mainos
Mainos

Fitness-Janni: Puolison jääkiekkouran tuoma epävarmuus stressaa

Muuttokaaos on toistuva ilmiö NHL-kiekkoilijan kanssa elävän fitness-tähti Janni Hussin elämässä.

Kanadan Edmontonissa jääkiekkoilijapuolisonsa Lauri Korpikosken kanssa elävä Janni Hussi elää muuttokaaoksen keskellä. Kiekkokausi on saatu päätökseen, ja Hussi valmistautuu parhaillaan palaamaan puolisonsa kanssa Suomeen kesäksi.

Kaiken omaisuuden pakkaaminen vuokrataloon palaavan isäntäväen tieltä käy työstä.

– Kevät on minulle henkilökohtaisesti hiukan stressaavaa aikaa. Kun kiekkokausi päättyy ja on aika palata takaisin Suomeen, se tarkoittaa kauheaa muuttokuormaa ja paljon juoksevia asioita, Hussi kirjoittaa blogissaan.

Hussi kertoo, että kiekkoilun tuoma epävarmuus on omiaan hankaloittamaan myös oman uran rakentamista. Ikinä kun ei voi olla varma siitä, mitä työkuvioiden tulevaisuus tuo tullessaan.

– Sen lisäksi että tämä elämänsä vaihtaminen maasta toiseen on toisinaan stressaavaa, niin yksi asia mistä en myöskään niin pidä on tämä kiekkoilun tuoma epävarmuus. Juuri kun asetut jossain kodiksi, saat töitä ja jalkaa oven väliin, ystäviä ja rutiineja, voi tulla muutto. Joku vain soittaa ja ilmoittaa, että te muuten muutatte nyt toiselle puolelle mannerta. 

– Siksi välillä jopa pelottaa luoda omaa uraa, koska se voi loppua kyseisessä paikassa koska vaan. Ja taas saat aloittaa alusta seuraavassa paikassa. Siksi myös työnhaku voi olla hankalaa, Hussi kirjoittaa.

Haluatko päästä mukaan Fitnesspäiväkirjat-heimotapaamiseen? 

Tällä kertaa mahdollisuus päästä mukaan juoksutapahtumaan Janni Hussin kanssa. Ilmoittaudu täällä!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme