Mainos
Mainos

Fitness-kaunotar Eevi Teittisen ja Uniikin häät siirtyvät

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa mukana oleva Eevi Teittinen päätti kihlattunsa Dan Tolppasen eli räppäri Uniikin kanssa, että häät on parempi järjestää ajan kanssa.

Eevi Teittinen suuntaa ulkomaille puoleksitoista kuukaudeksi kirjoittamaan hyvinvointiaiheista kirjaa. IFBB-liiton bikinifitness -kilpailuissa pärjännyt Teittinen päättää lähiaikoina osallistumisestaan ensi syksyn kilpailuihin. Myös yhteisen kodin remontointiprojekti on käynnissä.

Eevin ja räppärikihlattunsa Uniikin oli tarkoitus avioitua kesällä 2016. Pariskunta oli jo pitkällä häävalmisteluissaan tajutessaan, että heidän haluamansa häiden järjestelyt aiheuttaisivat liikaa stressiä, jos ne järjestettäisiin tulevana kesänä.

– Nyt on vähän liikaa. Meillä on asunto, jota parhaillaan remontoidaan ja sisutetaan. Sitten on lisäksi nämä kisasuunnitelmani. Jos olisi vielä ollut nämä hääsuunnitteluiden toteuttamiset, niin totesimme, että tässä on nyt liikaa. Siirrettiin kesähäät ensi vuoteen, Teittinen sanoo hyväntuulisesti.

Viime kesänä Blockfesteillä kihlautuneen pariskunnan onni kuitenkin kukoistaa. Muusikko ja fitness-tähti ovat realistisia ajankäyttönsä suhteen ja päätös häiden siirtämisestä tehtiin yhdessä. 

– Molemmat olimme, että onko tässä nyt vähän liikaa. Haluamme, että häät ovat kiva juttu, eikä sellainen stressattava juttu. Meillä ei ole mihinkään kiire, ei ole paniikkia, Teittinen sanoo.

– Tammikuussa päätimme, että häitä on siirrettävä. Siinä vaiheessa, kun piti oikeasti alkaa suunnitella, niin olimme että voi hyvä luoja, Teittinen nauraa.

Unelmähäiden järjestäminen vaatii aikaa ja rahaa. Pariskunta haaveilee isoista häistä, joten molempia resursseja tarvitaan keskivertoa enemmän.

– Olimme jo suunnitelleet, että mitä haluamme, missä ne ovat ja ketä kutsutaan. Kun aloimme oikeasti miettimään budjetteja, niin totesimme, että se on niin kallista, että jumaliste. Meillä on vielä remontti ja minä lähden ulkomaille hetkeksi ja on kisat tulossa. Joutui vaan järjestelemään uusiksi, Teittinen kertoo MTV.fi:lle.

Alla Uniikkin fiiliskommentit viime kesältä heti kosinnan jälkeen.

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme