Mainos
Mainos

Fitness-kaunotar kaipuustaan: Tekisi mieli muuttaa takaisin Suomeen

Fitnesspäiväkirjoissakin mukana oleva Johanna Alvestad vietti loppuvuodesta 2015 aikaa Suomessa. Paluu Norjaan oli naiselle sekä miellyttävä, että hieman haikea kokemus.

Johanna Alvestad pitää Kalastajan vaimo -blogia Me Naiset -lehden sivuilla. Blogissaan hän kertoo tarinaansa norjalaisen pikkukylän asukkaana, kalastajan vaimona, zumbaohjaajana ja kahden lapsen äitinä. Uusimmassa blogikirjoituksessaan nainen puntaroi tuntemuksiaan kahden maan asukkina.

Alvestad myöntää, että ystävien merkitys on suuri ja kaipuu heidän seuraansa jokapäiväistä. Vaikka elämä Norjassa jo pelkästään kuvien perustellaa on idyllistä monellakin tapaa, ei se korvaa Suomeen jääneitä ystävyyssuhteita.

– Tietysti harmittaa usein, ja ihan hitsisti, etten voi kutsua niitä mun elämäni parhaita tyyppejä päivälliselle. Ettei olla kaikki yhdessä lasten synttäreillä. Ettei ne kaksi kotia voi olla yhdessä. Tietysti se on ihan pehvasta, Alvestad kirjoittaa blogissaan.

– Norjaa ei voi kyllä syyttää mistään. Siellä on hyvät palkat ja helpompi elää hitaampaa tahtia ja asiat aika hyvin. Ikävöin perhettäni Suomessa. Usein miettii, että olisin valmis antamaan kaiken siellä olevan "hyvän" pois. Sukulaisten takia tekisi mieli muuttaa takaisin Suomeen, Alvestad kertoo MTV.fi:lle.

Kaikenkaikkiaan vaakakupissa tällä hetkellä enemmän painaa Norjan hyvät puolet. Alvestad osaakin olla onnellinen siitä, että hänellä on yhden sijaan kaksi kotia. Norjan kodistaan nainen julkaisee usein kuvia myös Instagram-tilillään.

– Mutta koti on aina siellä missä sydän on ja siksi mulla tulee aina olemaan kaksi kotia, Alvestad bloggaa.

–Ja voin olla ihan pikkasen onnekaskin siitä. Että niitä paikkoja on jopa kaksi, nainen päättää blogitekstinsä.

Fitnesspäiväkirjat AVA:lla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme