Mainos
Mainos

Fitness-kaunotarten joulu – Eevin kihlatulla ovela keino lahjarumban välttämiseksi

Fitnesspäiväkirjat-sarjan tähdet juhlivat joulua niin ulkomailla kuin Suomessa.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman toisella kaudella päästään keväällä 2016 seuraamaan Nanna Karalahden, Eevi Teittisen, Janni Hussin, Johanna Alvestadin ja Oona Kivelän elämää urheilun ja arjen pyörteissä. 

Joulua Fitnesspäiväkirjat-tähdet viettävät eri puolilla maailmaa. Esikoistaan odottava Nanna Karalahti rauhoittuu joulunviettoon kotonaan Ruotsin Jönköpingissä, missä Karalahdet asuvat vielä kevääseen asti. 

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

– Meitä on siellä tänä vuonna koolla sekalainen sakki: minun puoleltani luoksemme tulee siskoni lapsineen ja isäni, ja lisäksi Jeren veli ja hänen tyttärensä, Nanna kertoo. 

– Yleensä olemme viettäneet joulua Suomessa perheen kanssa, mutta Jerellä on treenejä jo joulupäivänä, niin pitää hieman soveltaa.

Nanna tunnustaa olevansa innokas joulun valmistelussa. Perinteitäkin on vuosien varrella ehtinyt muodostua.

Nannan joulukuusi ja paketit. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

– Olen super jouluihminen! Ehkä osittain siksi, että minulla on joulukuussa synttäritkin. Joulu on minulle perheläheinen juhla. Silloin keskitytyään yhdessäoloon, eikä mietitä ikäviä juttuja. Käymme usein joulusaunassa ja Suomessa ollessani olen myös aina käynyt veljeni haudalla.

Kahden uskonnon joulu

Eevi Teittinen pääsee aina loppuvuodesta juhlimaan tuplana, sillä joulun alla nainen viettää juutalaista hanukka-juhlaa kihlattunsa Dan Tolppasen eli räppäri Uniikin kanssa.

– Hanukka on omanlaisensa juhla. Se kestää kahdeksan päivää, siihen kuuluu paljon perinneruokia, sytytellään 8-kynttiläistä kynttelikköä ja vaihdetaan lahjoja. Sitä vietämme Danin suvun kanssa.

Tolppanen ei varsinaisesti vietä joulua, mutta on kuitenkin mukana menossa juhlapyhinä Eevin suvun kanssa.

Eevi julkaisi kuvan hanukka-juhlan herkuista. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

– Ainoa asia, mistä hän on sanoutunut irti, on lahjojen antaminen. Itse uskon, että tämä on hänen tapansa päästä irti joulushoppailuista! Jouluruuat käy, hänelle saa kyllä ostaa lahjoja ja kaikki muukin menee, Teittinen nauraa.

Tänä vuonna pariskunta viettää joulua ensi kertaa omassa kodissaan Eevin suvun kanssa.

– Jouluaattona täytyy aina katsoa Lumiukko-animaatio, sen isompia perinteitä meillä ei ole. Kun perhe on levittäytynyt ympäri Suomea, katsotaan aina, kenen luona minäkin vuonna ollaan ja mitä tehdään. Olemme olleet kahdestaan Rukalla mökillä, Kotkassa perheeni luona ja nyt ollaan kotona. Ollaan vietetty monia erilaisia jouluja, Teittinen kertoo.

Janni saa rakkaita kylään Kanadaan

Myös Janni Hussi viettää joulua Suomen rajojen ulkopuolella. Hussi availee paketteja Kanadan Edmontonissa, missä nainen on kiekkoilijapuolisonsa Lauri Korpikosken kanssa asunut syksystä asti. 

– Ei ole onneksi ollut kulttuurisokkia, paitsi ehkä positiivinen! Ihmiset ovat todella ihania ja ystävällisiä, kaikki haluavat vilpittömästi auttaa kaikessa. Luonto ja ilmasto ovat aika samanlaisia kuin Suomessa, Hussi kertoo.

Janni Hussi taiteili piparkakkutaloja puolisonsa kanssa. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

– Olemme joulun Edmontonissa, ja heti joulun jälkeen meille tulee Suomesta sukua kylään. Aiemmassa kodissamme Phoenixissä oli aavikkoilmasto, eikä lunta paljoa näkynyt. Täällä sitä varmasti saadaan! Kuusikin pitäisi saada kasaan, nainen suunnitteli aiemmin syksyllä.

Fitnesspäiväkirjat 2. kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme