Mainos
Mainos

Fitness-tähti Eevi Teittisen uudet urasuunnitelmat etenevät

Fitnesspäiväkirjat-tähti Eevi Teittinen on palannut Yhdysvalloista takaisin Suomeen ja myös neidon urasuunnitelmat etenevät. Hääsuunnitelmat pysyvät yhä auki.

Aiemmin keväällä Eevi Teittinen kertoi suunnittelevansa motivaatiokirjan kirjoittamista. Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu kaunotar kertoo kirjasuunnitelmiensa etenevän odotetusti.

– Oli hyvä reissu ja nyt on kiva olla takaisin Suomessa. Kustantajan kanssa olen jutellut, mutta julkaisuaikataulusta ei ole vielä tarkempaa tietoa, Eevi kertoo.

Eevillä oli selkeä ajatus kirjasta jo ennen reissuun lähtöään. Aika ulkomailla teki tehtävänsä ja runosuonikin lähti kukkimaan.

– Kotona on aina kaikkea hässäkkää, eikä pysty niin hyvin luovaan työhön paneutumaan, niin tuo reissu oli hyvä setti yhdistää lomailu ja työt. Jenkeissä sai tosi paljon inspiraatiota tuohon kirjaan. Siellä ollaan edistyksellisiä kaikista terveydellisistä jutuista. 

Eevin kihlattu räppäri Dan ”Uniikki” Tolppanen oli alkureissusta mukana, mutta pari vietti kuitenkin pidemmän aikaa erossa toisistaan.

– Reissu ei ainakaan mitenkään huonosti vaikuttanut meidän suhteeseen. Olemme olleet pitkään yhdessä, niin ei se kamalasti muuttanut meidän tavallista arkea, jossa Dani on paljon keikoilla. Olihan tämä sinällään pidempi aika, mutta ei se vaikuttanut huonosti ainakaan, Teittinen hymyilee.

Viime kesänä kihlautuneen parin oli määrä avioitua tänä kesänä. Pari päätti keväällä, että häät on parempi järjestää ajan kanssa. Hääpäivää ei vielä ole päätetty ja ajatus häistä pysyy Eevi Teittisen mukaan vielä hamassa tulevaisuudessa.

Katso esimakua torstain Fitnesspäiväkirjat-kauden päätösjaksosta.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Fitnesspäiväkirjat-sarjan tämän kauden viimeinen jakso nähdään torstaina 16.6 kello 21 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme