Mainos
Mainos

Fitness-tähti Eevi Teittisen yllätys – muutto ulkomaille ja uusi ura

Fitnesspäiväkirjat-tähti Eevi Teittinen aikoo lähteä keväällä tavoittelemaan unelmiaan ulkomaille.

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi Teittinen kertoo blogissaan, että naista odottaa varsin jännittävä kevät. Teittinen aikoo jo puolentoista kuukauden kuluttua pakata tavaransa ja muuttaa hetkeksi kauas Suomesta kirjoittamaan kirjaa.

Arvioitu lähtöaika on maaliskuun lopussa, jolloin nainen saa oman bootcamp-valmennuksensa pakettiin.

– Olen haaveillut oman motivaatiokirjan kirjoittamisesta jo tovin. Eihän se muuten valmistu, kuin aloittamalla suunnittelu ja systemaattinen toteutus! Plus vaatii se ehkä ihan ripauksen tuota kuuluisaa luovuuden tuulahdustakin, Teittinen kirjoittaa.

Hän kertoo kaipaavansa elämäänsä irtiottoa, minkä vuoksi hän aikoo vetäytyä pohtimaan hankettaan ulkomaille.

– En tiedä vielä, kauanko tulen maailmalla viihtymään, mutta ajatuksena olisi olla maailmanmatkaajana 1–2 kuukautta, ellei koti-ikävä yllätä ja pahasti. Yksi yrittäjyyden parhaista puolista on ehdottomasti joustavuus – kykenen tekemään niin valmennuksia kuin tätä blogiakin missä tahansa.

Mahdollisiksi kohteikseen nainen mainitsee Los Angelesin ja Kapkaupungin, mutta lopullinen määränpää on vielä päättämättä.

Lue kirjoitus kokonaisuudessaan Eevin blogista täältä.

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme