Mainos
Mainos

Fitness-tähti vinkkaa: Nämä ovat neljä yleisintä salimokaa

Janni Hussi toimii tällä hetkellä ryhmäliikuntaohjaajana. Fitness-kisoissakin loistavasti menestynyt kaunotar on vuosien mittaan nähnyt mitkä ovat pahimmat vaaran paikat itsekseen harjoittelevalle urheilijalle.

Janni Hussi nähdään myös AVAlla torstaisin pyörivässä Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa. Edmontonissa jääkiekkorakkaansa, Lauri Korpikosken kanssa asuva Hussi treenaa ahkerasti myös kuntosalin puolella.

Kilpauransa lopettanut Hussi syö terveellisesti, mutta ei tee siitä isoa numeroa. Hyvä olo säteileekin naisesta, ja hän myös tuntee voivansa paremmin kuin rankoilla kisadieeteillään. Kaunottarella onkin muutama täsmävinkki annettavaksi.

– Todella usein näkee, että ei lämmitellä, tai jälkiverytellä lainkaan, Hussi kertoo havainneensa.

Kylmiltään kovaa tekeminen aiheuttaa helposti lihasvaurioita ja toisaalta jälkiveryttelyn puute pidentää huomattavasti harjoituksesta palautumista.

– Toinen yleinen virhe on liian vähäinen vedenjuonti, aina laukussaan vesipulloa kantava Hussi kertoo.

Nainen ilmeisesti tietää mistä puhuu, ainakin hänen ei-kisakuntonsa puhuu puolestaan. Hussin näyttäviä kuvia voi ihailla tasaiseen tahtiin hänen Instagram-tilinsä kautta.

Videolla uskomattomat vatsalihakset myös tällä hetkellä omaava nainen kertoo lisää vinkkejä, joita noudattamalla tuloksia tulee nopeammin ja helpommin.

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin klo 21.00. Kaikki jaksot sekä nettisarja Johanna, Kalastajan vaimo katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme