Mainos
Mainos

Fitnessbuumi riehuu somessa – Fitnesspäiväkirjat alkaa tänään

Tänään 12.4. alkava Fitnesspäiväkirjat-ohjelma kannustaa suomalaisia julkaisemaan omia treenikuviaan sosiaalisessa mediassa.

Suomalaiset ovat hurahtaneet fitnessharrastukseen ja julkaisevat sosiaalisessa mediassa kuvia toinen toistaan muhkeimmista hauiksista.

Kovimman fitnesskuumeen keskellä alkaa myös AVAn uutuusarja Fitnesspäiväkirjat, jossa neljä fitness-naista Mari ValosaariVenla SavikujaNanna Koivisto ja Eevi Teittinen avaavat meille päiväkirjojensa sivut, kotiensa ovet ja ajatustensa sopukat.  

Ohjelman Instagram-tilillä on jo yli 3000 seuraajaa ja Fitnesspäiväkirjojen treenikuvahaasteeseen on lähetetty jo yli 1000 kuvaa.

Lisää haasteita on tulossa, kun Fitnesspäiväkirjojen neljä supernaista asettavat ohjelman aikana viikkohaasteita, jotka kannustavat kohti kesäkuntoa. Viikkohaasteet löytyvät aina Fitnesspäiväkirjojen ohjelmasivuilta sekä Fitnesspäiväkirjojen Instagramista.

Osallistumalla itse omilla kuvilla ja hashtagilla #fitnesspäiväkirjat voi voittaa upeita treenituotteita ja päästä loistavaan kesäkuntoon.

Haluatko nähdä lisää kuvia? Niitä voi katsoa Instagramissa #fitnesspäiväkirjat.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat alkaa maanantaina 13. huhtikuuta AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme