Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat alkaa huhtikuussa – mukana myös Salkkarit-tähti

AVAlla seurataan huhtikuussa neljän tunnetun fitness-naisen elämää ja arkea.

Fitnesspäiväkirjat kertoo miten treenataan oikein, miten syödään terveellisesti ja miten voidaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Sarjassa neljä fitnessnaista, Mari Valosaari, Venla Savikuja, Nanna Koivisto ja Eevi Teittinen, jakavat treenivinkkinsä, parhaat reseptinsä ja asenteensa katsojille. 

Nanna Koivisto

Nanna Koivisto on 27-vuotias ryhmäliikunnan ohjaaja ja personal trainer.

Nanna on saavuttanut menestystä muun muassa Fitnessmallikisoissa ja tähtää seuraaviin kilpailuihin mahdollisesti kevään 2015 aikana. Urheilun lisäksi hyvä ja täysipainoinen ravinto on Nannalle tärkeä hyvinvoinnin lähde. Hän onkin kiinnostunut siitä miten suuri merkitys ravitsemuksella on kehoon ja millaisia tuloksia treenin ja puhtaan ruoan yhdistelmällä voikaan saada.

Paljon matkusteleva Nanna elää kiireistä arkeaan kahden maan välillä avopuolisonsa, jääkiekkoilija Jere Karalahden pelatessa Jönköpingissä, Ruotsissa.

Venla Savikuja

24-vuotias Venla Savikuja on jo kuuden vuoden ajan näytellyt Salatut elämät -sarjassa. Näyttelemisen rinnalla tähti pitää hyvää huolta myös kunnostaan. Fitness on nimittäin Venlan harrastus, jolla hän tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Venla on kurinalainen treenaaja ja positiivinen hetkessäeläjä. Hän haluaakin inspiroida ihmisiä löytämään liikunnan iloa ja ottamaan askelia kohti terveellisempää elämää. 

Arkensa ja usein treeninsäkin Venla jakaa avopuolisonsa, näyttelijä Markku Pullin kanssa. 

Mari Valosaari

33-vuotias Mari Valosaari on bikinifitnesskilpailija ja fitnessbloggari. Tällä hetkellä Mari on hoitovapaalla mainostoimiston myyntijohtajan työstään, mutta tekee säännöllisesti juontokeikkoja sekä mainosspiikkauksia.

Marin tavoitteena on muun muassa osallistua maaliskuussa 2015 Helsingissä pidettäviin bikinifitnesskisoihin. 

Kovan kisatreenin lisäksi Marin elämän täyttävät puoliso, muusikko-palomies Jontte Valosaari sekä suloinen puolitoistavuotias Mila-tytär. 

Eevi Teittinen

Eevi Teittinen on 25-vuotias personal trainer ja hyvinvointibloggaaja. Liikunta on Eeville intohimo ja sen tuomaa hyvänolontunnetta hän haluaa jakaa muillekin.

Energisen Eevin tavoitteena onkin mahdollisesti osallistua ensimmäisiin fitness-kisoihin syksyllä 2015. Tulevaisuuden haaveissa siintää myös oman toimiston ja oman tiimin perustaminen jonakin päivänä. Syksystä 2014 alkaen Eevi on työskennellyt täysipäiväisesti hyvinvointi- ja sporttibloggarina sekä personal trainerina.  

Kaiken sporttaamisen lisäksi Eevi viettää aikaa avopuolisonsa, räppäri Uniikin, suloisen koiransa ja ystäviensä kanssa muun muassa matkustellen. 

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat

Fitnesspäiväkirjat alkaa huhtikuussa AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme