Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-Eevi harmittelee nuorten ulkonäköpaineita

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmaa tähdittävä Eevi Teittinen toivoo, että ihmiset osaisivat arvostaa itseään sellaisena kun ovat.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman #hyvinvointi-jakson aikana Eevi pyysi nuoria naisia antamaan itselleen arvosanan ja kertoo olleensa ainoa, joka antoi itselleen täyden kympin.

– En ole millään tavalla itserakas tai nenäkäs ketään muuta kohtaan, jos annan itselleni kympin. Se vaan kielii siitä, että olen opetellut olemaan itseni kanssa sinut, ihan sama miltä näytän, Eevi kertoo.

– Olen tehnyt töitä sen eteen, että voin antaa itselleni kympin. Olen tehnyt niin paljon duunii, en ulkoisesti, vaan sisäisesti, Eevi jatkaa.

Personal traineria harmittaa, että nuorille asetetaan nykyään niin suuret ulkonäköpaineet.

– Media ja kaikki on nykyään tosi raadollista. Lehdissä kirjoitellaan erikoiseen sävyyn, että tätä kuvaa tästä julkkiksesta ei ole käsitelty, nainen aloittaa.

– Suurin osa kuvista on kuitenkin käsiteltyjä ja ne eivät aina anna realistista kuvaa. Nuorilla on ihan todella sairaat paineet. Lapset on paljon ilkeämpiä nykypäivänä toisia kohtaan, Eevi harmittelee.

Kotkassa nuoruutensa viettänyt Teittinen on onnellinen, että sai kasvaa nuorena lähestulkoon kuin lintukodossa. Tämän vuoksi nainen haluaisikin kasvattaa lapsensa muualla kuin pääkaupunkiseudulla.

Katso inspiroiva video, jossa Eevi puhuu itsevarmuudesta ja kuinka sen voi saavuttaa.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme