Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-Eevi Nizzassa: Ymmärsin jotenkin konkreettisesti, ketkä ovat elämässäni läsnä

Eevi Teittinen kertoo blogissaan matkanneensa Ranskan Nizzaan torstaina. Samana päivänä iskussa Ranskan kansallispäivän juhlallisuuksiin kuoli ainakin 84 ihmistä ja yli 200 loukkaantui. 

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tuttu Eevi Teittinen, 26, kertoo blogissaan, ettei ollut tapahtumapaikalla Nizzassa terrori-iskun aikaan. Teittinen oli omaksi onnekseen päätynyt viettämään iltaansa eri tavalla.

– Olen kiitollinen ja huojentunut siitä, että en ollut tapahtumapaikalla. Asiat ja tapahtumat kuljettivat omia suunnitelmiani sen verran, että lähdin Nizzasta jo päivällä Antibesiin. Ajatuksena oli palata Nizzaan illaksi, syömään ja katsomaan ilotulitusta. Hyvä että näin ei tapahtunutkaan. 

– On kuitenkin turha pelätä elämää, sillä missään ei voi olla oikeasti turvassa ja mitä tahansa voi sattua missä tahansa.

Teittinen kertoo avanneensa puhelimensa perjantaina aamulla ja huomasi saaneensa lukuisia huolestuneita viestejä läheisiltään.

– Ymmärsin jotenkin sen niin konkreettisesti, ketkä ovat oikeasti elämässäni läsnä ja tietävät asioistani. Oikeastaan nuo ihmiset eivät varsinaisesti yllättäneet, mutta oli kuitenkin tärkeä huomata heidän aito merkitys puolin ja toisin. Koin suunnatonta kiitollisuutta myös heidän läsnäolostaan ja rakkaudestaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eevi Teittinen aikoo jatkaa lomaansa kuten oli alkujaan suunnitellutkin, vaikka Nizzan tapahtumat luonnollisesti painavat mielessä.

– Nyt aion toteuttaa sitä, miksi tänne alun perin matkasin – kuunnella itseäni ja ottaa vastaan kaikki ajatukset, tunteet ja inspiraation, jonka tämä matka eteeni kuljettaa. Toivon paljon jaksamista heille, jotka kohtasivat tämän mielettömän pahuuden ja surun.

MTV ei tavoittanut Eevi Teittistä kommentoimaan aihetta. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme