Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-Johanna näyttää mallia: Näin treenaat lasten kanssa

Norjassa perheensä kanssa asuva Johanna Alvestad ottaa lapsensa mukaan perheen yhteisiin liikuntahetkiin.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella päästään seuraamaan myös viidennen aktiivisen naisen elämää, sillä MTV Katsomon puolella esitettävässä erillisessä nettisarjassa seurataan Norjassa asuvan, Kalastajan vaimo -blogistaan tunnetun Johanna Alvestadin arkea.

Ensimmäisessä jaksossa Alvestad kertoo omasta treenifilosofiastaan ja siitä, miten hänellä on usein tapana ottaa myös lapset mukaan touhuun. Vaikka esimerkiksi juoksulenkit sujuvat musiikin tahdissa hyvin itsekseen, toisinaan nainen ottaa poikansa Ollin mukaansa.

– Olli on nykyään niin innostunut pyöräilystä. Hän on oikein itse halunnut treenata pyöräilyä ja hänet on ollut hyvä ottaa mukaan. Hän kirittää minua ja toisinpäin, nainen kertoo.

Lapsista voi olla yllättävää apua myös kotitreenissä.

– He voivat vaikka istua jalkojen päällä ja auttaa jumppaamaan.

Katso Johanna, Kalastajan vaimo -sarjan ensimmäinen jakso Katsomosta torstaina kello 9!

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi AVAlla 14.4. alkaen. Johannan arkea seurataan MTV Katsomo -sarjassa Johanna, Kalastajan vaimo. Uudet jaksot nähtävillä Katsomossa torstaisin kello 9. 

Haluatko päästä mukaan Fitnesspäiväkirjat-heimotapaamiseen?

Tällä kertaa mahdollisuus päästä mukaan juoksutapahtumaan Janni Hussin kanssa. Ilmoittaudu täällä!


Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi AVAlla 14.4. alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme