Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-Mari harmittelee dieettiä: Ystävät eivät pyydä ulos syömään

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa seurataan Mari Valosaaren valmistautumista bikinifitnesskisoihin. Tähti myöntää kisailun vaikuttavan ajoittain hänen sosiaaliseen elämäänsä.

Fitnesskisoihin valmistautuminen vaatii paljon kurinalaisuutta ja ruokavalion tarkkaa seuraamista. Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tuttu Mari Valosaari kertookin kisavalmistautuminen vaikuttavan sosiaaliseen elämään.

– Kaveritkin saattavat ajatella ja ovatkin ajatelleet, että turha pyytää Maria mukaan ulos syömään, kun hänellä on dieetti päällä. Jos olen itse kuullut heidän lähtevän jonnekin, niin olen vain sanonut, että tulen mukaan, Mari kertoo.

Ohjelman seitsemännessä jaksossa nähdään, kun Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa ravintolassa. Illan aikana hän juo muun muassa vettä ja käy autossa syömässä eväät.

– Onhan se hassua, mutta tällä tavalla voi yhdistää kisailun ja ystävät, Mari sanoo.

Valosaari kertookin, että kisavalmistautumisen aikana huomaa kyllä, kuka on oikea ystävä ja kuka ei.

– Oikeita ystäviä ei haittaa, jos hetken viettää hiljaiseloa. Kyllä tosi ystävä jaksaa odottaa. Kilpaileminen on tosi aikaavievää, niin tietenkin se verottaa sosiaalista elämää, mutta siinä jaotellaankin ystävät ja kaverit, nainen summaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme