Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-Marilta uusi aluevaltaus: Kirja tulossa!

Fitnesspäiväkirjoista tuttu Mari Valosaari jakaa omia treeni- ja ruokavaliovinkkejään elokuussa julkaistavassa kirjassaan. 

Fitnesspäiväkirjat-tähti Mari Valosaari kertoi radio Voicen aamulähetyksessä uudesta projektistaan. Elokuussa markkinoille nimittäin ilmestyy Marin treenaamiseen ja ruokavalioon keskittyvä omaelämänkerrallinen opas. 

Mari paljastaa blogissaan, että kirjan kansikuvaukset aiheuttivat jännitystä.

– Ikinä en ole ollut kuvasta yhtä tarkka kuin tänään. Yleensä en edes käy katselemassa kuvaajan kameraa kesken kuvausten, mutta tänään tuota yhtä kuvaa hiottiin aika paljon, Mari kertoo blogissaan. 

Ajatus kirjan kirjoittamisesta lähti Marin mukaan häntä ympäröivästä kysymystulvasta.

– Ajatus lähti siitä, kun minulta kysyttiin paljon fitness-aiheisia kysymyksiä laidasta laitaan. Juteltiin yhdessä tutun toimittajan kanssa aiheesta ja keksittiin, että kirjoitetaan kirja, Mari kertoo lähetyksessä.

Mari postasi Instagrammiin kuvan kirjan kuvauksista Petri Mastin studiolta.

Mari halusi kirjoittaa kirjan, joka kokoaa treenineuvot yksiin kansiin. Kirja ei kuitenkaan koostu yksinomaan treenineuvoista, vaan se kurkistaa myös Marin omaan elämään pintaa syvämmältä. 

– Kirja on informatiivinen opas, jossa on myös tarinaa siitä, miten fitness on tullut elämäntavakseni, Mari kertoo.

Kirja sopii hyvin niin aloittelijoille kuin pidemmänkin aikaa fitnestä harrastaneille.

Säännöllinen syöminen on supertärkeää

Elokuussa ilmestyvää kirjaa odotellessa Mari antoi lähetyksessä vinkkejä siihen, kuinka päästä kesäksi tiukempaan kuntoon.

– Supertärkeää on syödä tasaisin väliajoin, noin kolmen tunnin välein. Et saa missään nimessä tehdä sitä, että syöt vain kerran tai kaksi päivässä, Mari painottaa. 

Viisi vuotta ilman karkkia ja suklaata elänyt Mari kertoo, että pitkät ruokailuvälit pysäyttävät kehon toiminnan, jolloin myöskään rasva ei lähde liikkeelle.

Myös selluliitin karistamiseen Marilta löytyy omat vinkkinsä. 

– Kun treenaat kropan tarpeeksi kovaan kuntoon, kyllä se selluliitti sieltäkin lähtee, Mari nauraa. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme