Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-naiset avautuvat – ura ei olisi mahdollinen ilman puolison tukea

Fitnesspäiväkirjat-sarjaa tähdittävät fitnessnaiset myöntävät, että parisuhteessa vaaditaan kompromisseja, jos urallaan haluaa todella menestyä.

Valmistautuminen fitnesskilpailuihin vaatii paljon aikaa ja intohimoa, sillä pitkät treenit ja tarkka ruokavalio ei onnistu aivan tuosta noin vaan. Bikinifitnesskilpailuissa menestynyt Mari Valosaari muun muassa kertoo, että kilpailuihin valmistautumisen viimeiset hetket ovat melko itsekästä aikaa.

Jontte (Valosaari) on ollut tosi ihana, kun hän on antanut paljon aikaa hoitamalla Milaa ja olemalla välittämättä siitä, etten ole kotona ja en huomioi häntä juurikaan. Kisailu on muutenkin aika itsekäs laji ja varsinkin niinä viimeisinä hetkinä tuppaa ajattelemaan pelkkää itseään.

Valosaari kuitenkin kertoo, että äitinä hän ei tietenkään voi miettiä ainoastaan itseään.

– Miestä ei tarvitse välttämättä ajatella joka päivä tai joka hetki, mutta lasta pitää ja haluankin ajatella joka ikinen päivä, Mari summaa.

"On tärkeää, että puoliso tukee"

Kaunotar onkin erittäin kiitollinen miehelleen Jontelle siitä, että tarpeen vaatiessa hän hoitaa arkisia asioita, kuten käy kaupassa ja hoitaa Milaa, jos hänen täytyy treenata tai hoitaa muita tärkeitä asioita. Ilman miehensä tukea kisoihin valmistautuminen olisi lähes mahdotonta tai ainakin paljon haastavampaa.

Personal trainer Eevi Teittinen on Marin kanssa samoilla linjoilla.

Dani (Tolppanen) ehdottomasti tukee minua urallani, jos sitä hyväksyntää ei olisi tullut, niin en olisi oikein voinut edes lähteä kisaamaan. On erittäin tärkeää, että arvot ovat suhteelliset samat ja että puoliso todella tukee, Eevi summaa.

Teittinen kertoo parin juuri käyneen valitsemassa esimerkiksi kisoihin bikinit.

Salatut elämät -sarjasta tuttu Venla Savikuja kertoo hänen poikaystävänsä Markku Pullin olevan ylpeä naisen saavutuksista.

– Make tukee minua ehdottomasti ja hän on ylpeä siitä, että minun elämääni on tullut paljon uusia asioita, kuten esimerkiksi juuri tämä sarja tai se, että sain blogini menestymään vain tekemällä omaa juttuani.

Nainen on myös sitä mieltä, että toisen tuki helpottaa omien haaveidensa tavoittelussa.

– Vaikka ei eletäkään Maken kanssa aivan samalla tavalla, niin kyllä toisen tuki helpottaa aivan älyttömästä, Savikuja kuvailee.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme