Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-naiset paljastavat: Tällaisesta treenistä nautin

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa neljä upeaa naista treenaavat aktiivisesti eri liikuntalajeja, mutta mitkä ovatkaan heidän mielestä niitä kaikkein miellyttävimpiä treenejä?

Jokaisella on erilaisia mieltymyksiä treenien suhteen. Tiedustelimme Fitnesspäiväkirjat-naisilta heidän suosikkitreeneistään ja tällaisia vastauksia saimme.

Mari Valosaari

– Pidän ihan tavallisesta kuntosalitreenistä. Käyn usein ratsastamassa ja sitten salilla. Nyt aloitan Jonten kanssa crossfitin. Se on uusi harrastus niin katsotaan millaista se on. Tulen olemaan ihan kuollut, koska se on sellaista aerobista tai koko ajan sykettä ylläpitävää, missä minä olen huono. Tai sellaista, mitä en yleensä tee. Nyt olen myös tehnyt paljon jalkatreeniä ja se on kivaa. Nautin myös Bunda-pakaratreenistä, Mari kertoo.  

Venla Savikuja

– Olen ollut partiolainen, niin olen aina tykännyt liikkua luonnossa ja ulkona. On mahtavaa vetää mäkijuoksua, vaikka siinä onkin sellainen viha-rakkaussuhde. Nautin ehkä enemmän salitreenistä, mutta nyt treenaan aika tasapainoisesti myös aerobista. Aikaisemmin se oli pelkkää salitreeniä. Nykyään treenaa monipuolisemmin, Venla kuvailee.

Nanna Koivisto

– No mun suosikit on jalkatreenit, koska niiden lihakset ovat vahvimmat ja silloin saa kovimmat treenit tehtyä. Minun pitäisi saada yläkroppa samalle tasolle kun jalatkin, koska yläkropassa on minun heikkoudet, mutta onneksi joka treeni kehittää, Nanna kertoo iloisesti.

Eevi Teittinen

– Nautin kovatempoisesta treenistä, jossa yhdistetään paljon eri liikkeitä. Sitä istuskelua ei mulla näy, se tulee vasta sitten kun pyörryttää, Eevi kertoo naureskellen. 

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat maanantaisin AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme