Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat palaa – muistatko vielä nämä sarjan ikimuistoisimmat hetket?

Vauvahaaveita, muuttosuunnitelmia, Fitness Helsinki -kilpailun voitto, herkuttelua ja treenejä – tästä oli Fitnesspäiväkirjojen ensimmäinen kausi tehty.

Suosittu Fitnesspäiväkirjat-ohjelma palaa AVAlle toisen kauden jaksoin torstaina 14. huhtikuuta. 

Ohjelman ensimmäisellä kaudella päästiin kurkistamaan fitness-tähti Mari Valosaaren, näyttelijä Venla Savikujan, personal trainer Nanna Koiviston (nykyään Karalahti) ja personal trainer Eevi Teittisen arkeen. 

Toisella kaudella päiväkirjojensa sivut ja kotiensa ovet avaavat Janni Hussi, Oona Kivelä, Nanna Karalahti ja Eevi Teittinen. Joukkoon liittyy myös Johanna Alvestad, jonka elämään seurataan MTV Katsomon puolella omassa Johanna, Kalastajan vaimo -nettisarjassa.

Ennen uuden kauden starttaamista voi palauttaa mieleensä ensimmäisen kauden ikimuistoisimmat hetket.

Marin vauvahaaveet

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman ensimmäisellä kaudella ihastuttava Mari Valosaari kertoi haaveilevansa puolisonsa Jontte Valosaaren kanssa perheenlisäyksestä. Mari kertoi sairastavansa koliittia ja kertoikin kauden päätösjaksossa, että lääkäri ei suositellut tämän vuoksi raskaaksi tulemista.

– Odotellaan tässä ja katellaan jonkun aikaa ja sitten kysytään uudestaan lääkäriltä, että mikä on hänen mielipide. Ei lapsiasiaa osaa oikein ajatella, koska nyt täytyy ajatella omaa terveyttä. Hoidan ensiksi itseni kuntoon ja sitten ajattelen lapsiasioita, Mari kertoi MTV:fille kesäkuussa 2015.

Onneksi kaikki fanit saivat kuitenkin pian kuulla ilouutisia, sillä lokakuussa 2015 Mari paljasti Posse-ohjelman suorassa lähetyksensä olevansa raskaana.

Venlan kuntosalivaarit

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa tutustuttiin ihastuttaviin kuntosalivaareihin, joita Venla pitääkin hyvinä treenikavereinaan.

– He olivat varmaan ainoat, jotka heräsi niin aikaisin. He olivat ehdottomasti minun hyviä treenikavereita ja ovat edelleenkin, mutta nykyään sinne on vähän turhan pitkä välimatka, Venla harmittelee.

Katso videolta Venlan matkatunnelmia.

Eevi sytyttää takkaa ja testaa bikineitä

Katsomo-video ei ole saatavilla

Naurussa oli pitelemistä, kun Eevi yritti sytyttää ystävänsä kanssa takkaa rentouttavalla mökkireissulla.

– Tämä on ainut syy, miksi me tarvitaan miehiä, Eevi kertoo.

Eevi nähtiin ensimmäisellä kaudella fitness-kisahuumassa ja lisää kisatunnelmia on luvassa myös toisen kauden ensimmäisessä jaksossa, miten paljon Eevi on muuttunut?

Nannan herkkutuokio ja kauniit sanat läheisistä

Katsomo-video ei ole saatavilla

– Mä syön enemmän puuroa, kananmunan valkuaisia, mustikoita, riisiä, salaattia, kasviksia, öljyä ja mulla on enemmän kaikkea. Sitten kun on kyse karkeista, niin meillä on samat määrät ja sitten vielä usein käy niin, että sä vedät myös munkin, Jere kertoo.

– Onneksi kaikki naiset ovat mun puolella. Naiset saa aina syödä paljon enemmän suklaata ja makeeta kun miehet, Nanna sanoo.

Katso videolta myös Nannan kauniit sanat hänen lähipiirilleen. Toisella kaudella seurataan Nannan uutta elämänvaihetta, kun hän ja jääkiekkoilijapuoliso Jere Karalahti odottavat esikoistaan.

Mari voittaa kultaa:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman ensimmäinen kausi huipentui siihen, kun Mari pokkasi Fitness Helsinki -kilpailun voiton kotiin.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman toisella kaudella nähdään ensimmäiselta kaudelta tutut Eevi Teittinen ja Nanna Karalahti (o.s. Koivisto).

Katsomo-video ei ole saatavilla


Uusina kasvoina ohjelmassa nähdään tankotanssin moninkertainen maailmanmestari Oona Kivelä, fitness-tähtenä tunnettu Janni Hussi sekä zumba-ohjaaja, Kalastajan vaimo -bloggaaja Johanna Alvestad.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman toinen kausi AVAlla 14.4 alkaen klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme