Mainos
Mainos

Suosikkibloggaaja kaaoksen keskellä – lento vaihtui bussiin

Fitnesspäiväkirjojen nettisarjassa esiintyvä Johanna "Kalastajan vaimo" Alvestad jäi viikonloppuna loukkuun Ruotsiin.

Fitnesspäväkirjojen Kalastajan vaimo -nettisarjassa on kevään ajan seurattu Norjassa asuvan suomalaisbloggari Johanna Alvestadin arkea.

Me Naisten blogissaan Alvestad kertoo olleensa viikonloppuna työmatkalla Suomessa, mutta matka ei sujunut kommelluksitta.

Jo menomatkalla naisen lentokoneessa ilmeni tekninen vika, mikä pakotti koko koneellisen ihmisiä istumaan aloillaan kahden tunnin ajan. Lopulta koittaneen koneenvaihdon seurauksena nainen myöhästyi jatkolennoltaan, ja saapui Suomeen myöhässä.

Kotimatkasta kehkeytyi kuitenkin vielä haastavampi, sillä Suomesta Tukholman kautta Norjaan lentäneen Alvestadin lento oli peruttu. Tukholman lentokentällä vietetty aika venyi huomattavasti suunniteltua pidemmäksi.

– Jono Arlandan palvelutiskille oli koko lentokentän pituinen. Kaikki SASin 4 000 matkustajaa olivat saaneet saman tylyn cancelled-tekstin. Pilotit olivat juuri aloittaneet lakon, perjantai-iltana klo 18. Ei siinä oikein muu auttanut kuin tiedustella muilta lentoyhtiöiltä. Kaikki täynnä. Koko viikonlopun. Ei bussia eikä junaa ennen aamua, Alvestad kirjoittaa.

Ainoaksi vaihtoehdoksi osoittautui lopulta mennä yöksi lähimpään hotelliin, jatkaa aamulla kotia kohti bussin kyydissä. Matkustuaika tosin venähti moninkertaiseksi lentomatkaan verrattuna.

– Osloon saavuin kahdeksan tunnin bussimatkan jälkeen ja helpottuneena lensin Oslosta kotiin Etelä-Norjaan. Reissu oli siis – kuten aina – elämys ja kokemus.

Alvestad kirjoittaa, että lentokentällä monen kanssamatkustajan huumorintaju ei riittänyt tilanteeseen, mutta nainen itse ei osannut suhtautua tilanteeseen liian vakavasti.

– Itse en oikein osannut olla suuttunut. Elämä on seikkailu, eikä koskaan tiedä, mitä käy. Ja hitsi vie, me olimme sentään Tukholman kentällä ihan turvassa!

Johanna, Kalastajan vaimo -nettisarja nähtävissä kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta. Viimeisin jakso alla.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Fitnesspäiväkirjat AVAlla tostaina kello 21. Kalastajan vaimo -nettisarja MTV Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme