Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-tähden sairausloma ohi – julkaisi huiman taidonnäytteen

Tankotanssija Oona Kivelä pääsee jälleen treenaamaan lempilajiaan.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella nähtävä tankotanssitaituri Oona Kivelä on viettänyt viimeiset pari viikkoa poissa treenisalilta. Sairausloman syynä oli operaatio, jossa naisen kaulasta poistettiin vaaraton patti.

Leikkauksen jälkeen Kivelän kasvot ovat olleet tunnottomat ja syöminen kivuliasta. Nyt pahin on kuitenkin ohi, sillä kahden ja puolen viikon jälkeen Kivelä julkaisi ilouutiset Instagram-tilillään.

Jos video ei näy, katso se tästä.

– Treenitauko on ohi! nainen iloitsi kuvatekstissä.

Kuvatekstissä käyttämillään emojeillä nainen vihjailee viettäneensä viimeksi kuluneet pari viikkoa herkutellen, mutta nyt hän on pääsemässä taas elämän syrjään kiinni.

Sanojensa vakuudeksi ja treenisalille paluun kunniaksi Kivelä myös julkaisi huikean taidonnäytteen, joka todistaa, etteivät taidot ehtineet reilussa kahdessa viikossa ruostua.

– Nyt oli juuri sopiva hetki, kun on kova kisaputki takana. Tämä ei haittaa treenejä ollenkaan. Maaliskuussa suuntaan Brasiliaan pitämään workshopeja ja sitten pikkuhiljaa pitää alkaa valmistautua SM-kisoihin, Kivelä kertoi sairauslomastaan MTV.fille viime viikolla.

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme