Mainos
Mainos

Fitnesspäiväkirjat-tähti Mari Valosaari: ”Fitness on lapsettoman sinkun harrastus”

Fitnesspäiväkirjat-tähti Mari Valosaari: ”Fitness on lapsettoman sinkun harrastus”

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa nähtävä fitnesstähti Mari Valosaari osoittaa, että myös naimisissa oleva äiti voi harrastaa fitnessiä ja menestyä siinä huikeasti.

Mari Valosaari on harrastanut fitnessiä vuodesta 2009 lähtien. Vuosien varrella hänen elämänsä on kuitenkin muuttunut paljon, mutta terveellisistä elämäntavoista ja fitnessharrastuksesta hän ei ole luopunut.

Alle kaksi vuotta sitten Mari synnytti Mila-tyttärensä ja hän kertookin suhtautumisensa fitnessiä kohtaan muuttuneen. Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut.

– Nautin edelleen fitnessistä ja tiedän, että harrastus on mahdollinen, vaikka se onkin nykyään ehkä hieman haastavampaa, Valosaari kertoo.

Onko ollut hankalaa yhdistää äityis ja fitness?

– Sanotaan, että fitness on lapsettoman sinkun harrastus, Mari nauraa iloisesti.

"Imetin takahuoneessa ennen lavalle nousua"

Syy tähän on yksinkertainen, sillä tällöin lajille on mahdollista antaa täysi kapasiteetti ja kaikki mahdollinen aika. Vastikään AFS:n järjestämän Fitness Helsinki -kilpailun Over All -luokan bikini model -sarjassa voittanut Valosaari kuitenkin osoittaa, että myös naimisissa oleva äiti voi harrastaa fitnessiä.

– Fitnessin ja äitiyden voi yhdistää oikein hyvin, mutta onhan se toki hieman haastavampaa, Mari summaa.

Iloinen Valosaari muistelee ihmetellen viime kevään kisoja, jolloin hän matkusti silloin 9-kuukautisen Mila-tyttären kanssa Italiaan fitnesskisoihin.

– Olen pari kertaa miettinyt, että mitä helkuttia tapahtui viime keväänä? Miten ihmeessä onnistuin olemaan kisamatkalla sylivauvan kanssa, joka ei kävele ja joka on rintamaidolla. Imetin Milaa vielä takahuoneessa ennen lavalle nousua.

– Onnistuhan se tietenkin silleenkin, koska ei ollut muita vaihtoehtoja, Mari muistelee naureskellen.

Katso videolta, kuinka lapsen kanssa voi viettää satuhetkeä treenituokion lomassa.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat alkaa maanantaina 13. huhtikuuta AVAlla 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme