Mainos
Mainos

Fitnesstähden raskaus etenee – ”Kumartamishommat ovat ahdistavia”

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Mari Valosaaren toisen lapsen laskettu aika on huhtikuussa.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan ensimmäisellä kaudella seurattiin fitnessurheilija Mari Valosaaren elämää. Valosaari odottaa tällä hetkellä toista lastaan.

– Raskaus on mennyt tosi kivasti. Ei mitään suurempia ongelmia ollut. Välillä on joutunut tallihommissa rajoittamaan, huomannut välillä, että nyt täytyy jättää vähän kesken, että tulen lakaisemaan lattiat myöhemmin, Valosaari kertoo MTV.fille.

– Pientä vihlaisua tai kipua on saattanut tuntua mahassa, muttei mitään kummempaa. Kumartamishommat ovat ahdistavia. Perusjuttuja. Mutta kaikki on mennyt hyvin.

Mari Valosaaren ja tämän miehen Jontte Valosaaren toisen lapsen laskettu aika on 20. huhtikuuta. Parin 2,5-vuotias Mila-tytär on innoissaan tulevasta pikkusisaruksesta.

– Kauhean positiivisesti Mila puhuu. Sanoo, että paijaa vauvaa ja haluaa vaihtaa vaippoja nukeille. Olemme puhuneet siitä, että vauva tulee. En ole ihan varma, että ymmärtääkö hän oikeasti, että vauva oikeasti tulee ja se jää meille myös. Veikkaan, että se tulee yllätyksenä hänelle.

– Kahden kuukauden ajan Mila kyseli, että ”äiti, onko sulla vauva mahassa”, kun olimme kertoneet raskaudesta. Ja nyt hän sitten kysyy onko vauva tuolla ja osoittaa napaa. Tuntuu, että hän ottaisi hyvin tulevan vauvan vastaan, mutta todellisuus voi olla toinen, Valosaari toteaa nauraen.

Valosaaret eivät tiedä tulevan vauvan sukupuolta.

– Edellisessä raskaudessa jännitti raskaus ylipäätään ja synnytys – silloin halusin ehdottomasti tietää kumpi sieltä tulee. Nyt kun tein testin, niin tuli vahva fiilis, etten halua tietää kumpi se on. Ja se on kiva, että jännitetään nyt sitä sinne loppuun asti. Totta kai kaikki synnytykset ovat erilaisia, että kai sitäkin tulee vielä jännitettyä. Mutta varsinainen jännityksen aihe on kumpi sieltä tulee.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme