Mainos
Mainos

Hauska sattuma – Karalahtien vauva sai samanlaiset vaunut kuin Ruotsin pikkuprinssi!

Fitness-tähti Nanna Karalahti on valmiina esikoisensa syntymään.

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa mukana oleva Nanna Karalahti valmistautuu parhaillaan vanhemmuuteen, sillä Nannan ja hänen puolisonsa Jere Karalahden esikoinen syntyy aivan lähiviikkoina.

Karalahti on blogissaan kertonut odotuksestaan sekä vauvaa varten tekemistään hankinnoista. Yksi tärkeimmistä ostoksista ennen uuden tulokkaan syntymää on vaunut.

Karalahti ihastui valkoisiin Emmaljunga-vaunuihin, ja naisen tietämättä samanlaisissa vaunuissa uinuu myös hiljattain syntynyt Ruotsin pikkuprinssi Alexander

Ruotsalaislehti Expressen on uutisoinut prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian päätyneen samanlaisiin vaaleanhohtoisiin vaunuihin.

Nanna kertoo MTV.fille huomanneensa yhteensattuman vasta ostettuaan omat vaununsa. Nainen shoppaili vauvatarvikkeita hyvissä ajoin ennen laskettua aikaa alan liikkeen henkilökunnan avustuksella.

– Ne olivat parhaimmat näköiset ja vaikuttivat hyvin toimivilta, Karalahti kertoo valinnastaan.

– Sain myyjiltä paljon apua. En itse tiennyt tavaroista mitään, en edes sitä, mikä on matkarattaiden ja vaunujen ero. Ihan nollasta lähdettiin, Nanna naurahtaa.

Nyt suurimmat hankinnat on tehty, ja Nanna voi keskittyä odottamaan pienokaisen saapumista.

– Tärkeimmät on hankittu, ja olen ottanut sellaisen asenteen, että jos jotakin puuttuu, sen voi hakea myöhemminkin. Kaikki on sujunut tosi hyvin.

Mitä kaikkia hankintoja Nanna on tehnyt vauvalle? Katso video artikkelin pääkuvan kohdalta!

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme