Mainos
Mainos

Janni Hussi avautuu vartalopaineista – teini-iän kommentti reisistä piinasi vuosia

Janni Hussi kertoo suhtautuvansa ulkonäköönsä nykyään aiempaa myötämielisemmin.

Fitnesstähti Janni Hussi nähdään AVAlla torstaina alkavalla Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella. Hussi teki omassa elämässään vuonna 2014 suuren muutoksen lopettamalla fitness-uransa loppuunpalamisen seurauksena.

Vaikka treenitahti on yhä kova, ulkonäköpaineet ovat vuosien varrella karisseet lähes olemattomiin.

– Koen ulkonäköpaineita huomattavasti vähemmän kuin ennen. Joskus tuntui, että sanoin aina peiliin katsoessani "hyi". Huonoja päiviä on edelleen, kuten varmaan kaikilla. Joillain on huono hiuspäivä, itse vihaan reisiäni. Ne ovat murheenkryyni, joista ajattelen, että hyi, mitkä löllykkäreidet. Olen joskus teini-iässä kuullut niistä, ja se on siksi jäänyt takaraivoon, Hussi selittää.

Nykyään nainen osaa kuitenkin päästää irti useimmista ulkonäkökriiseistä.

– Niinä hetkinä ajattelen, että minulla on kaksi tervettä jalkaa, jotka toimivat. Esimerkiksi Pekka Hyysalon kaltaiset ihmiset inspiroivat ja laittavat asiat oikeaan perspektiiviin.

Hussi on myös saanut vuosien ajan kuulla kommentteja pienistä rinnoistaan, ja pari vuotta sitten nainen puhuikin suunsa puhtaaksi kirjoittamalla aiheesta suorasukaisen blogitekstin.

– Minulla on tapana puhua suoraan. Minäkin olisin nuorempana voinut päätyä hankkimaan silikonit, jos olisin silloin päästänyt ihmiset pääni sisään.

Avopuolisonsa Lauri Korpikosken kanssa Kanadassa asuva nainen kertoo kotiutuneensa uuteen kotikaupunkiinsa hyvin asetuttuaan sinne viime syksynä.

– Olen tutustunut Laurin joukkuetovereiden vaimoihin ja tyttöystäviin. Paras ystäväni täällä on Malin Lander, hänen kanssaan käymme paljon yhdessä jumpissa. Teemme naisten kanssa myös paljon erilaisia hyväntekeväisyysprojekteja.

Yhdessä Hussi ja Korpikoski eivät juurikaan treenaa.

– Täällä Laurin ura on prioriteetti numero yksi: pelipäivinä puuhailen omia juttujani kellarissa ja annan hänelle täyden rauhan keskittyä ja levätä. Syömme melkein aina kotona terveellistä kotiruokaa. Yhdessä emme treenaa – Lauri treenaa niin paljon joukkueen kanssa, ettei kaipaa enempää, Hussi naurahtaa.

Fitnesspäiväkirjojen 2. kausi alkaa AVAlla 14.4. klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme