Mainos
Mainos

Janni Hussi avoimena stressistään: Välillä oikeasti vaikea hengittää

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman tähti Janni Hussi avautui blogissaan kovasta stressistään ja sen vaikutuksista kroppaan.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa ihastuttanut Janni Hussi kirjoitti blogissaan avoimen postauksen stressistään.

Hussi pohjustaa tilannetta sillä, että hän on parhaillaan kipeä ja arvelee sen johtuvan juuri siitä, että hän on koko kesän mennyt työtehtävästä toiseen pää kolmantena jalkana.

– Osasin odottaa tätä nuhaa. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin tiesin jo heinäkuussa että nuha tulee suunilleen tähän aikaan elokuusta. Tämä on todella tyypillistä käytöstä kropalleni. Olen mennyt koko kesän todella kovaa, Hussi kirjoittaa.

Hän julkaisi Instagramissa itsestään herkän kuvan, jonka yhteyteen hän avasi huonoa oloaan.

– Tuntuu, että välillä on oikeasti ollut vaikea hengittää, koska olen ollut todella stressaantunut. Paljon hoidettavia asioita, vielä enemmän matkustamista ympäri Suomea ja useita kertoja viikossa jopa epäinhimillisiä herätyksiä neljän aikaan aamuyöstä, hän kirjoitti kuvan yhteyteen.

Hussin ja hänen avopuolisonsa jääkiekkoilija Lauri Korpikosken toinen lomaviikko meni lopulta muutossa toisella mantereella, mikä lisäsi väsymystä entisestään.

Hussi myöntääkin kärsivänsä niin sanotusta reippaan tytön syndroomasta, mutta opettelee ottamaan myös oamaa aikaa, jolloin voi lueskella lehtiä, leipoa ja vain olla.

– Ota välillä aikaa ihan vaan itsellesi. Tee just sellaisia juttuja, mitkä tekee sinut onnelliseksi, hän neuvoo lukijoitaan.

Hussi on aiemmin MTV.fin haastattelussa avautunut kokemastaan loppuunpalamisesta: Janni Hussi paloi loppuun ja kamppaili syömisen kanssa: Ajatukseni olivat sairaita

Jos kuva ei näy selaimellasi, käy katsomassa se täältä ,Hussin kirjoituksen voit kokonaisuudessaan lukea täältä.

Fitnesspäiväkirjojen toisen kauden jaksot MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme