Mainos
Mainos

Janni Hussi ja kiekkorakas joutuvat jälleen muuttamaan: Suoraan sanottuna harmittaa

Janni Hussi ja hänen kihlattunsa Lauri Korpikoski joutuvat muuttopuuhiin.

Kanadassa vuoden verran asuneet fitnessmalli ja personal trainer Janni Hussi ja hänen miesystävänsä NHL-jääkiekkoilija Lauri Korpikoski ovat jälleen muuton edessä. Korpikosken sopimus Kanadan Edmontonissa päättyy tältä erää. 

Viime vuoden heinäkuussa Hussi ja Korpikoski muuttivat Arizonasta Kanadaan, kun Korpikoski sai siirron Arizona Coyotesista Edmonton Oilersiin.

Hussi harmittelee uutisia blogissaan. Hän oli vihdoin ehtinyt sopeutua uuteen kotimaahansa, kun tieto siirrosta tuli. 

– Eli muutto tulee vaan eipä ole hajua vielä minne. Suoraan sanottuna kyllä vähän harmittaa, sillä olin sen työluvankin sinne Kanadan Albertaan saanut ja töitä minulla oli siellä kolmella eri salilla. Olin myös saanut suomalaisen paikallisen ystävän, Hussi kirjoittaa. 

– Kyllähän sen tiedostaa, mikä on pelin henki ja että koskaan ei voi olla varma missä seuraavana päivänä asustaa. Kyllä se silti vaan harmittaa, kun oli jokseenkin saanut oman elämänsä organisoitua taas yhteen paikkaan ja saanut muutaman todella läheisen ystävän, hän jatkaa. 

Hussi kuitenkin lohduttaa itseään sillä, että on päättänyt olla Laurin rinnalla, mitä ja missä ikinä he ovatkaan. 

– Olemme Harri-koiran kanssa Laurin rinnalla no matter what. Vai pitäiskö sanoa mieluummin where. Ja itse olen semmoinen selviytyjäluonne, että ihan sama minne meidät tipauttaa niin kyllä siellä aina uusi pesä kokoon tulee, Hussi kirjoittaa.

Lue teksti kokonaisuudessaan Jannin blogista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Hussi tähdittää Fitnesspäiväkirjat -ohjelmaa. Keväällä julkaistuja jaksoja voit katsella Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme