Mainos
Mainos

Janni Hussi nappasi leffaroolin: Luulin olevani piilokamerassa

Fitness-tähti Janni Hussi ahkeroi kesällä kuntosalin sijaan leffakuvauksissa.

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa mukana ollut Janni Hussi tunnetaan ennen kaikkea fitness-maailman ammattilaisena ja ahkerana treenaajana, mutta tänä kesänä naista odottavat täysin uudenlaiset haasteet.

Ilta-Sanomat uutisoi keskiviikkona, että Hussi on napannut roolin Cannesissa vastikään palkitun Jussi Rantamäen uudessa elokuvassa, joka tunnetaan vielä työnimellä Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset. Elokuvan ohjaa Hannaleena Houru.

Hussi kertoo MTV.fille aluevaltauksen yllättäneen naisen itsensäkin.

– Sain maaliskuussa asiasta sähköpostia, ja ajattelin, että ei voi olla todellista. Olin varma, että viesti on tullut väärään osoitteeseen. Lopulta kuitenkin kävi ilmi, että he todella halusivat juuri minut, roolittajan mielestä olin ilmeisesti ollut täydellinen tähän rooliin, Hussi kertoo.

Roolistaan nainen ei vielä voi yksityiskohtia paljastaa, mutta koekuvausten hengessä Hussi sai jo keväällä nauhoitella kotoaan käsin elokuvantekijöille pieniä otteita itsestään näyttelemässä. 

– Sain käsikirjoituksesta muutaman hahmoni repliikin, joita sitten piti esittää eri tunnetiloilla. Se oli ihan hauskaa, vaikka olikin hullua raivoilla yksin tyhjässä talossa. Vielä siinäkin vaiheessa ajattelin, olenko sittenkin jossain piilokamerassa ja videoni päätyvät yleiseen levitykseen, Hussi nauraa.

Vaikka varsinaista näyttelijäkokemusta naisella ei entuudestaan ole, innostusta ja uskallusta löytyy senkin edestä.

– Olen luonteeltani rohkea ja aikamoinen heittäytyjä. Olen ohjannut erilaisia tunteja jo vuosia ja etenkin lapsia ohjatessa olen oppinut olemaan ottamatta itseäni liian vakavasti.

Elokuvaa kuvataan tulevana kesänä, ja käsikirjoituksen Hussi onkin saanut opiskeltavakseen jo hyvissä ajoin.

– Olen harjoitellut sitä jo jonkin aikaa, ja täytyy sanoa, että arvostus näyttelijöitä kohtaan kasvaa koko ajan! Muistamista on paljon, vaikka en olekaan elokuvassa pääroolissa. Yritän kuitenkin painaa asioita mieleen niin, ettei kuvauksissa menisi ihan paperista lukemiseksi, Hussi naurahtaa.

Elokuvaroolien sijaan Hussi on totuttu näkemään antamassa Fitness-vinkkejä, katso alta videoita.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Fitnesspäiväkirjat-kauden viimeinen jakso AVAlla torstaina kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme