Mainos
Mainos

Janni Hussi viettelee alusvaatekuvauksissa – poseeraus hallussa

Fitnesspäiväkirjat-sarjaa tähdittävä Janni Hussi on julkaissut esimakua alusvaatekuvauksista.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman toisella kaudella nähtävä Janni Hussi elää nykyään Kanadassa puolisonsa, jääkiekkoilija Lauri Korpikosken kanssa. Työkseen Hussi tekee treeniohjelmia asiakkailleen Suomeen ja ohjaa ryhmäliikuntaa paikallisilla kuntosaleilla.

Hussi ehtii tehdä myös mallintöitä ja tiistaina hän julkaisi Instagram-tilillään näyttävän otoksen alusvaatekuvauksista.

– Tässä hieman esimakua päivän kuvauksista. Oli niin nautinnollista työskennellä lahjakkaiden ihmisten kanssa. Suuret kiitokset kaikille, rakasta teitä, Hussi kiittelee työryhmää kuvan yhteydessä.

Vielä muutama vuosi sitten Hussi kisasi myös bikini fitness -lavoilla ja työskenteli lisäksi fitness-mallina. Nainen voitti Fitnessmalli-kilpailun vuonna 2010. Kuten kuvasta näkyy, ei Janni ole kuitenkaan täysin luopunut fitness-elämäntavastaan.

Hussin elämää Kanadassa päästään kurkkimaan 14.4 starttaavalla Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella kaudella.

Fitnesspäiväkirjat heimotapaaminen: ILMOITTAUDU NYT OONAN TANKOTANSSITUNNILLE!

Fitnesspäiväkirjat-sarjan toinen heimotapaaminen, Oona Kivelän pitämä tankotanssitunti järjestetään huhtikuussa!

Tankotanssin hallitseva maailmanmestari Oona Kivelä pitää Power Pole -tunnin Espoossa Gymi Niittykummussa la 16.4. Klo 14.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Korjaus 5.4.2016 klo 09.52: Otsikon termistöä tarkennettu

FITNESSPÄIVÄKIRJAT AVAlla torstaisin klo 21.00, 14.4 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme