Mainos
Mainos

Jere Karalahti hauskuuttaa Nannan vauvakutsujen kuvalla: "Huomioikaa ilme ylärivissä"

Esikoistaan odottava Nanna Karalahti pääsi hiljattain viettämän laatuaikaa ystäviensä kanssa babyshower-juhlilla.

Fitnesspäiväkirjat-sarjaa tähdittävän Nanna Karalahden laskettuun aikaan on enää muutama viiko aikaa. Viime viikolla esikoistaan odottava Nanna pääsi viettämään babyshower-juhlia eli vauvakutsuja rakkaiden ystäviensä seurassa.

Nanna julkaisi kauniin kuvan juhlatyylistään Instagramissa ja kertoi juhlien tunnelmasta Kauneus & Terveys -lehden blogissaan.

– Tulin takaisin kotiin ja täällä odottikin lähes 20 läheisintä ystävääni rappukäytävään tulvivan ruoan tuoksun kera. Ennen kuin avasin oven, ajattelin että JES siellä on varmasti ystäviäni, sillä Jere tuskin on kokannut, Nanna kirjoittaa yllätyksestä silmäniskuhymiön kera.

Nannan jääkiekkoilijapuoliso Jere Karalahti puolestaan vei omassa Instagram-julkaisussaan huomion ryhmäkuvan "edustusilmeeseen".

– Nannalla oli babyshowerit muutama päivä sitten ja huomioikaa nannan veljen avovaimon eli Lauran ilme, ylärivissä kolmas oikealta, Jere kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Nannalla on enää muutama viikko laskettuun aikaan ja suunnitelmat raskauden loppuvaiheen suhteen ovat selvät.

– Nyt täytyy ehkä ottaa jalka pois kaasulta, hemmotella itseäni, levätä ja odottaa sitä hetkeä, kun tulen näkemään poitsun, Nanna kirjoittaa.

Lue Nannan blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Nannan odotusaikaa pääset seuraamaan FITNESSPÄIVÄKIRJAT-sarjassa AVAlla torstaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme