Mainos
Mainos

Jere Karalahti ja Nanna-rakas treenaavat yhdessä – toisen tuki auttaa jaksamaan

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa nähtävä personal trainer Nanna Koivisto saa lisää energiaa treenaamiseen avopuolisoltaan Jere Karalahdelta.

Hyvinvointi on personal trainer ja ryhmäliikunnan ohjaaja Nanna Koivistolle, 27, erittäin tärkeä asia. Tähän hän saakin motivaatiota muun muassa kumppaniltaan Jere Karalahdelta, 39.

– Onhan se tosi paljon helpompaa, kun siinä on toinen samanhenkinen, Nanna kertoo iloisesti.

Pari kuntoilee töiden takia paljon erikseen, mutta he löytävät myös aikaa yhteisille treenihetkille lähes päivittäin.

– Aina aamuisin Jere lähtee treeneihin ja minä lähden tekemään omaa treeniä, mutta iltaisin käydään yhdessä tekemässä joku pieni treeni tai venytellään vähän, Nanna kuvailee.

Fitnessmallikisoissakin pärjännyt Nanna kertoo saavansa kumppaniltaan paljon tukea ja jaksamista kuntoiluun.

– Olin tuossa pari päivää sitten tosi väsynyt. Hyvä, että jaksoin edes kiertää kaupoissa. Mentiin sitten siitä kotiin ja syötiin hyvin. Hyvä ateria alla ja sen jälkeen kun toinen vielä sanoo, että nyt mennään treenaamaan, niin sitten jaksaa taas eri asioita paremmin ja saa myös enemmän voimaa.

Paljon matkusteleva Nanna elää nykyään arkeaan kahden maan välillä, koska hänen avopuolisonsa pelaa Jönköpingissä, Ruotsissa. Miten matkailun ja kuntoilun saa yhdistettyä fiksusti?

– Jos haluaa lähteä lomalle ja ottaa siitä kaiken irti, niin kuntoiluhan vaan nostaa vireystasoja. Jos haluaa lomalta palautuneen kehon ja mielen, niin kannattaa esimerkiksi viikon reissun aikana käydä kolmena aamuna tekemässä jonkinlainen treeni. Silloin lomalta palatessaankin olo on paljon virkeämpi, Nanna vinkkaa.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat

Fitnesspäiväkirjat alkaa huhtikuussa AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme