Mainos
Mainos

Jere Karalahti Novalla: Ulkomaille lähtö olisi kova paikka vaimolle

Jere Karalahti avautui tulevasta perheenlisäyksestä Radio Novalla perjantai-aamuna.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti vieraili perjantai-aamuna Radio Novan vieraana. Mies odottaa parhaillaan puolisonsa, AVAn Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tutun Nanna Karalahden kanssa ensimmäistä yhteistä lasta, jonka on määrä syntyä lähiviikkojen aikana.

Karalahti paljasti lähetyksessä vaimonsa juhlineen eilen vauvakutsuja.

– Hänelle oli järjestetty yllätysbabyshowerit, ja uudet huonekalumme sattuivat saapumaan samaan pakettiin. Siellä oli eilen aikamoinen sekamelska, mies kertoi.

Nanna on viime kuukausina kertonut muun muassa blogissaan voineensa hyvin läpi raskauden, ja myös Jere kertoi Nannan raskauden sujuneen hyvin ilman suurempia tunnekuohuja.

– Nanna on tottunut treenaamaan kovaa ja määrätietoisesti, ja olen huomannut, että raskaus on tuonut rajoitteita siihen. Koko raskausaika on kuitenkin mennyt hyvin. Huonovointisuudetkin voi laskea yhden käden sormilla.

41-vuotias Karalahti sai hiljattain kiekkokautensa päätökseen, ja tällä hetkellä Suomeen palanneen perheen tulevaisuus Jeren ammatin suhteen on auki. Mahdollinen ulkomaankomennus mietityttää, kun perheeseen on pian syntymässä vauva.

– Ajattelen, että olen tämän laivan kapteeni ja teen päätökset. Mutta tottakai kun poika syntyy muutaman viikon sisään, tuleehan se muuttamaan paljon asioita. Tukiverkko, perhe, ystävät ja kaikki on täällä, joten olisihan se kova paikka vaimolle tässä vaiheessa, jos lähtisi vielä ulkomaille. Ei se helppoa ole.

Nannalle lapsi on ensimmäinen, mutta Jerellä on entuudestaan kokemusta isyydestä teini-ikäisen tyttärensä myötä. Onko uudelle tulokkaalle jo hokkarit valmiina?

– Pitäähän sen soittaa kitaraa ja pianoa, olla hyvä telinevoimistelija ja yleisurheilija ja kai sitä pitää osata vähän lyödä ja potkiakin. Ja nämä kaikki mielellään ennen kuin menee ensimmäiselle luokalle, mies leukaili lähetyksessä.

– Kyllähän tässä alkaa jännitys nousemaan itselläkin. Saan suvunjatkajan, mies vakavoitui lopulta. 

Fitnesspäiväkirjat AVAlla toisen kauden jaksoin torstaisin kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme