Mainos
Mainos

Kaipaatko ilmaisia vinkkejä kesäliikkumiseen? Fitnesspäiväkirjat-naiset auttavat!

Fitnesspäiväkirjat-naiset antoivat ideoita edullisiin liikkumismuotoihin.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tutut Eevi Teittinen, Mari Valosaari, Nanna Koivisto ja Venla Savikuja kertoivat muutamia käteviä vinkkejä kesätreeneihin.

Venla Savikuja

– Itse ainakin aion nauttia toivottavasti kovin aurinkoisista kesäkeleistä, ulkoilla paljon, lenkkeillä, jumpata pihalla, vaeltaa luonnossa, treenata "pihakuntosaleja" apuna käyttäen, uida ja saunoa. Luonnossa liikkuminen on ainakin edullista, joten sitä kannattaa suosia, se hoitaa niin kehoa, kuin mieltä. Mikäs sen parempaa, kun nauttia kesästä ja kasata kaveriporukka yhteen pelaamaan rantalentopalloa, tennistä, sulkapalloa, koripalloa tai futista. 

– Kesällä on myös monesti järjestetty ilmaisia puistojumppia siellä täällä, mikäli kaipaa ohjattua liikuntaa, tai erilaisia tunteja, joissa voi tutustua eri lajeihin edullisesti tai maksutta, Venla summaa.

Nanna Koivisto

– Pihalla on niin kiva treenata eli sinne vaan. Kannattaa hyödyntää portaita, puistonpenkkejä, sillä oman kehon painolla pystyy treenaamaan todella monipuolisesti. Tekee esimerkiksi kahvakuulatreenin siinä pihalla ja nauttii samalla raittiista ilmasta, Nanna kertoo.

Mari Valosaari

– Tietenkin kaikki ulkona tehtävät jumpat ovat aina ilmaisia. Kannattaa kiipeillä portaita edestakaisin ja sitten lasten kanssa voi esimerkiksi käydä vaunulenkillä ja sisällyttää siihen samaan askelkyykkyjä.  

– Tulen myös järjestämään Bunda-tapahtumia ilmaiseksi tässä kesällä. Kaikki kiinnostuneet pääsevät testaamaan Bundaa esimerkiksi Espoon kaupunginpuutarhassa sunnuntaina 5. heinäkuuta kello 14.00. Onhan se välineillä tehtävää jumppaa, niin niitä on vaan sitten muutamille, mutta saa niitä tehdä mukana ilmankin, Mari kertoo iloisesti.

Eevi Teittinen

– Suosittelen tekemään ehdottomasti ulkotreenejä ja treenaamaan myös oman kehon painolla! Kannattaa kokeilla SUP-lautailua tai wakeboardingia, koska ne on ihan todella hauskoja lajeja, Eevi summaa.

Naisten blogeista löydät treenivinkkejä pitkin kesää:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman uusinnat maanantaisin AVAlla klo 20.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme