Mainos
Mainos

Kanadaan kiekkorakkaan takia muuttanut Janni Hussi: Käymme henkien taistoa asuinpaikasta

Fitnessmalli-kilpailusta suosioon ponnistanut mallikaunotar Janni Hussi viihtyy Kanadassa paremmin kuin aikaisemmassa kodissaan Yhdysvalloissa. Jääkiekkomiehensä Lauri Korpikosken mukana maailmalla matkaavan Hussin haavekaupunki löytyy silti Suomesta.

Kouvolasta alun perin kotoisin oleva Janni Hussi päästää katsojat kurkistamaan elämäänsä Fitnesspäiväkirjat -ohjelmassa. Tällä hetkellä Hussi asuu rakkaansa, NHL-jääkiekkoilija Lauri Korpikosken kanssa Edmontonissa. Kulttuurierot Suomeen eivät ole niin suuria, kuin Yhdysvaltojen Phoenixissa.

– Jenkeissä jos joku sanoi, että tuletko kylään tai nähdäänkö, niin eivät he sitä tarkoittaneet. Se on vain kaunopuhetta. Kanadassa ihmiset ovat paljon aidompia. Jos siellä pyydetään kylään, niin se kutsu on oikeasti voimassa, Hussi kertoo MTV.fille.

Tällä hetkellä Hussi toimii ryhmäliikuntaohjaajana Kanadassa. Maailmalla vaivatta sukkuloiva nainen arvostaa Suomessa erityisesti luontoa ja savolaisille ominaisia luonteenpiirteitä.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että haluan asua Suomessa. Mutta pidän kyllä ihan hirveästi menosta Kanadassa. Suomessa lempikaupunkini on ihan ehdottomasti Kuopio. En tiedä mistä se on tullut. Savolaiset ihmiset ovat leppoisia siellä ja se on kesäisin niin kaunis kaupunki, kun siellä on metsää ja vettä, Hussi tunnelmoi.

Jääkiekkoa ammatikseen pelaava Lauri Korpikoski on Suomessa pelannut vain TPS:n riveissä ja mies vannoo muutenkin länsirannikon nimeen. Kesät pariskunta asuukin Turussa.

– Laurihan on niin turkulainen kuin voi olla. Itse en koe, että Turku on minulle koti. Enemmän jopa Kouvola. Mut kaikista vaihtoehdoista mieluisin on Kuopio. Käymme tästä henkien taistoa koko ajan. Olen vähän lämmitellyt, että jos Lauri menisi Kalpaan pelaamaan, Hussi nauraa.

Hussin viihtymistä Kanadassa on yleisen ilmapiirin lisäksi parantanut hänen saamansa työlupa. Yhdysvalloissa työluvan saaminen saattaa olla lähes mahdotonta ja ahkeran aktiivinen nainen ei tyhjänpanttina viihdy.

– Kanadassa olen saanut kuntosalilla tutustumieni ihmisen lisäksi ystäviksi pari suomalaista. Meitä tietenkin yhdistää se, että olemme kaukana Suomesta. 

– Jenkkeihin en saanut työlupaa. Kanadassa oli selkeää. Halusin työluvan ja sen sain. On kiva, että on joku oma juttu ja haluan jalkaa ovenväliin myös fitnessmallihommissa, timmi nainen kertoo suunnitelmistaan.

– Minä haluan, että on omat jutut. Pysyy mieli virkeänä. Itse en pystyisi vaan juomaan samppanjaa ja odottelemaan miestä kotiin, Hussi sanoo.

Janni Hussi piti keskiviikkona 11.5 Facebookissa livelähetyksen treeneistä ja treenivinkeistä, katso video AVAn Facebook-sivulla.

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme