Mainos
Mainos

Karalahdet hempeinä hääpäivänään – Jere julkaisi harvinaisen otoksen neljästä sukupolvesta

Fitness-tähti Nanna Karalahti julkaisi sosiaalisessa mediassa hempeän yhteiskuvan  hänen ja jääkiekkoilija Jere Karalahden ensimmäisen hääpäivän kunniaksi.

Nanna ja Jere Karalahti astelivat avioon tasa vuosi sitten 1.8.2015 Helsingissä. Maanantaina pari viettää ensimmäistä vuosipäivää ja Jere päättikin julkaista iloisen yhteiskuvan Instagram-tilillään.

Kuvassa Nannan ja pariskunnan Jax-pojan lisäksi poseeraavat Nannan äiti (oikealla) sekä isoäiti (vasemmalla).

– Vuosi sitten otin nää naiset mun elämään. Meillä on tänään 1-v.hääpäivä ton keskimmäisen kanssa ja sit siinä on oikealla nannan äiti ja vasemmalla niitten suvun kuningatar eli nannan isoäiti tai mummi niinku on tapana kutsua. Ja sylissä jo meidän ensimmäinen poika, Jere kirjoittaa yhteiskuvaan

Nanna juhlisti päivää julkaisemalla Instagram-tilillään hempeän mustavalkoisen kuvan hääpäivältä.

– Onnea on olla naimisissa parhaan ystävän kanssa. Jere Karalahti, maailman paras aviomies ja paras isä pojalleni. Iso kiitos kaikesta ja ihanaa 1-vuotis hääpäivää, Nanna kirjoittaa kuvan yhteyteen osoittaen tekstin Jerelle.

Hääpäivää juhlittiin viime vuonna kauniissa kesäsäässä. Todella timmissä kunnossa olevan Nannan päällä nähtiin hääpäivänä upea ja näyttävä tyköistuva tylliunelma. 

Paljon on ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa, sillä tieto Nannan ja Jeren suhteesta tuli julki vasta vuonna 2014.  Toukokuussa 2016 Karalahtien elämä mullistui heidän saadessa esikoisena, Jax-pojan.

Pienokaisen elämän alkua on päästy seuraamaan sosiaalisen median kuulumisten kautta.

– Ehkä maailman parasta herätä tän vierestä joka aamu ja pussata ihan lyttyyn. Mä sanon joka päivä Jaxille, että mä rakastan sitä. Tuun sanoo aina! Nanna kirjoitti muutama viikko sitten julkaistun kuvan yhteyteen.

Katso videolta, millaista on Karalahtien vauva-arki.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Fitnesspäiväkirjojen toisen kauden jaksot MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme