Mainos
Mainos

Karalahdet yllättyivät lapsen sukupuolesta – ultraäänen veikkaus hämäsi

Esikoistaan odottavat Nanna ja Jere Karalahti suunnistavat Fitnesspäiväkirjat-sarjan jaksossa ultraan kuulemaan jännittäviä uutisia.

Esikoisensa tänä keväänä saavat Nanna ja Jere Karalahti vierailevat Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisen kauden alkutaipaleella rakenneultrassa. Nanna kertoo jaksossa, että pariskunta suuntaa tutkimukseen yhdessä silloisessa kotikaupungissaan Ruotsissa, koska Jere ei aikataulujensa vuoksi pääse ennen joulua käymään Suomessa.

Rakenneultra on tuleville vanhemmille jännittävä paikka, sillä siellä on usein mahdollisuus saada kuulla lapsen sukupuoli.

– Tästä tulikin jännittävä päivä yhtäkkiä. Toivottavasti kaikki on hyvin, se on tietenkin pääasia, Nanna miettii ennen tutkimusta kotona.

Rakenneultran jälkeen Nanna taltioi tunnelmat videokameralle autossa.

– Kaikki näytti hyvältä. Siellä ei oikein osattu veikata, kumpi on kyseessä. Jalkojen välistä ei näkynyt mitään, joten hän veikkasi tyttöä 80 prosentin varmuudella, Nanna kertoo jaksossa.

Ennusteesta huolimatta parille selvisi myöhemmin, että mahassa kasvoi sittenkin poikavauva. Nanna ja Jere ilmoittivat lapsensa sukupuolesta sosiaalisessa mediassa joulun alla saatuaan asiasta uuden ultrakäynnin myötä varmuuden.

–  Se on sit POIKA. Suvunjatkaja ja suunnannäyttäjä, maailma saa olla varuillaan ainakin seuraavat sata vuotta, Jere kirjoitti joulukuussa julkaisemansa kuvakollaasin yhteydessä.

Fitnesspäiväkirjat AVAlla toisen kauden jaksoin torstaisin kello 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme