Mainos
Mainos

Kesäromansseja ja valvottuja öitä – Fitnesspäiväkirjat-naiset paljastavat ihanimmat juhannusmuistonsa

Juhannuksen kunniaksi kysyimme Fitnesspäiväkirjat-naisilta heidän ikimuistoisimpia juhannusmuistojaan ja tällaisia vastauksia saimme.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tutut Mari Valosaari, Venla Savikuja, Eevi Teittinen ja Nanna Koivisto paljastivat hellyttävimmät juhannusmuistonsa.

Nanna Koivisto

– Ehkä kaikista paras juhannus tapahtui noin 15 vuotta sitten. Olin lapsuudenystävän kanssa meidän mökillä ja meillä oli ihan perinteinen juhannus. Sää oli melko viileä ja varastettiin meidän äidiltä ja isältä viinapullosta vähäsen. Se oli tyyliin ensimmäinen kerta kun juhlittiin, mutta ei siis juotu juuri mitään. Meillä oli niin hauskaa ja valvottiin ensimmäistä kertaa varmaan yönkin yli.

– Nyt on luultavasti ihan perinteinen mökkijuhannus luvassa, Nanna hehkuttaa.

Mari Valosaari

– Minun ja Jonten ensimmäinen yhteinen juhannus oli kaikin puolin mukava. Oltiin Jonten kanssa vasta tavattu ja seurusteltu tyyliin vasta pari viikkoa. Oltiin ihan Helsingissä Jonten veneellä. Siinä oli meidän molempien kavereita. Se oli tosi hauska ja rento juhannus, yövyttiin siinä veneellä ja käytiin Helsingin edustalla ajelemassa, Mari muistelee.  

Muutama viikko sitten 8. kesäkuuta Jontelle ja Marille tuli yhteistä taivalta kolmen vuoden edestä. Kyseisenä päivänä pari ei kuitenkaan ennättänyt viettää yhteistä aikaa, mutta juhannusviikolle heillä on jo miellyttävät suunnitelmat. 

– Juhannusviikolla on kalentereista varattu yksi kokonainen ilta, että lähdetään Jonten kanssa hotelliin viettämään romanttista iltaa kahdestaan, Mari hehkuttaa.

Eevi Teittinen

– Viime juhannus oli todella ikimuistoinen, kun olin ystäväni kanssa Barcelonassa viettämässä tipatonta! Todella erilainen juhannus tuli vietettyä auringossa loikoillen, treenaten ja syöden hyvin. Koska se kokonaisuus toimi niin älyttömän hyvin, päätimme tehdä saman kaavan tänä vuonna Danin kanssa, Eevi kertoo.

Venla Savikuja

– Muistoihin mahtuu monta ihanaa juhannusta. Yleensä parhaimmat juhannukset ovat vierähtäneet kesämökin rauhassa, saunoen, uiden, grillaten ja luonnon helmassa liikkuen. Eli kunnolla rentoutuen, Venla kertoo iloisesti.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #fitnesspäiväkirjat. Seuraa meitä myös Instagramissa.

Fitnesspäiväkirjat-ohjelma alkaa alusta maanantaina 22. kesäkuuta AVAlla klo 20.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme