Mainos
Mainos

Kuva: Bikinit valmiina! Fitness-Eevi suuntasi kovatasoisiin MM-kisoihin

Eevi Teittinen nousee viikonloppuna fitnessin MM-lavalle Unkarin maailmanmestaruuskisoissa.

AVA:n Fitnesspäiväkirjat-sarjassa ensi keväänä nähtävä personal trainer Eevi Teittinen nappasi lokauussa jättipotin elämänsä ensimmäisissä bikini fitnessin SM-kisoissa Lahdessa. Nainen kruunattiin kertaheitolla voittajaksi alle 160-senttisten sarjassa.

Teittinen nappasi SM-voiton ensi yrittämällä. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Voiton myötä Teittinen pääsee havittelemaan pokaalia myös tänä viikonloppuna käytäviin MM-kisoihin Unkariin. Kaikki on jo valmista ja Teittinen on lentänyt paikan päälle kilpakumppaninsa Linda Paldaniuksen kanssa.

– Hihiii biksut on valmiit MM-viikonloppuun, Teittinen iloitsi Instagramissa. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Teittinen kertoo MTV.fille tavoittelevansa menestystä MM-kisoissa samoilla opeilla kun SM-lavallakin.

– Treeniä en muokannut nyt, vaan samalla setillä vedetään kun SM-kisoihinkin. En seuraa ollenkaan muita kisaajia, mutta taso on varmasti kova, Teittinen kertoi MTV.fille hiljattain.

– Menen tekemään sinne oman parhaani. Ei siinä oikein muuta voi.

Vaikka fitness-kuri on tiukkaa ja treeni rankkaa, luovuttaminen ei ole missään vaiheessa juolahtanut määrätietoisen naisen mieleen.

– Ei ole missään vaiheessa ollut sellaista fiilistä. Enemmänkin on ollut sellainen fiilis, että ehtiikö kuntoon. Vähän kiire siinä meinasi tulla, mutta ei tarvinnut yhtään repiä. Kyllä se sieltä sitten tuli kuitenkin, kun vaan malttoi, Teittinen viittaa SM-kisoja edeltäneeseen rutistukseen.

– Koskaan ei pidä luovuttaa, vaikka joku päivä saattaa näyttää tosi huonoltakin. 

Teittinen ja Paldanius lentokentällä. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Yrittäjänä työskentelevä Teittinen saa välillä tosissaan painia aikataulujensa kanssa löytääkseen treenille sen vaatiman ajan. Myös paino on toisinaan heitellyt ja lähtenyt nousuun silloin, kun ei pitäisi. Tärkeintä on kuitenkin usko omaan tekemiseen.

– Jos on hyvä fokus, niin kyllä sieltä aina sitten noustaan ja niitä tuloksia saadaan aikaseksi. Kaikki on kuitenkin omasta tekemisestä aina kiinni!

Blogissaan Teittinen kirjoitti vastikään odottavansa MM-viikonloppua innolla, mutta myös tiettyjä pelonsekaisia tuntemuksia on ilmassa.

– Olen kuullut pelkästään kauhutarinoita MM-kisoista ja pientä jännitystä on tästä syystä ilmassa. Suomalainen jämptiys ja aikatalutus ei ilmeisesti ihan ole hallussa näissä karkeloissa, joten pitkä pinna on pakattava matkalaukkuun ihan ensimmäisenä, nainen kirjoittaa.

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi AVAlla keväällä 2016

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme