Mainos
Mainos

Kuva: Fitness-tähti Eevi Teittinen esittelee muutostaan: Painoni on korkeampi kuin koskaan

Massakaudella oleva fitnesskaunotar painottaa, että tässä kohtaa ei kannata tuijottaa liikaa vaa'an viisaria.

Fitnesspäiväkirjat -ohjelmassa mukana oleva Eevi Teittinen on onnellinen asiasta, josta harvemmin kukaan ilahtuu. Nainen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä kertoo painonsa nousseen reippaasti.

Fitnesskilpailijat tasapainoilevat massan lisäämisen ja kireän kisakunnon tavoittamisen välillä. Liian pitkä massakausi aiheuttaa ongelmia siinä vaiheessa, kun ylimääräisestä pitäisi päästä eroon. Liian alhaisilla kaloreilla oleminen puolestaan hidastaa lihaskasvua, alentaa vastustuskykyä ja saattaa aiheuttaa terveysongelmia. 

Teittinen voitti bikini fitness -luokassa, alle 160 senttisten sarjassa SM-kultaa viime vuonna. Seuraavana tähtäimessä ovat ensi syksyn kisat.

Nainen on ennätyskorkeasta painostaan huolimatta kovassa kunnossa ja tyytyväinen omaan olemukseensa.

– Tänään kävin pitkästä aikaa vaa'alla. Paino on korkeampi kuin KOSKAAN, vaikka kunto on siisti ja tyttö tyytyväinen. Älkää siis tuijotelko pelkästään vaakaa. Offilla painon tarkkailu ei ole muutenkaan oleellista ainakaan itselleni. Oon itse odottanut aikaisemman normipainon hilaantumista korkeammalle ilman että kunto kärsisi - nyt voin todeta onnistuneeni. Treenipainot nousee koko ajan ja draivi korkeella, Teittinen puntaroi Instagramin kuvatekstissään.

Naisella on siinäkin mielessä hyvä tilanne, että hän on lähdössä Yhdysvaltoihin kirjoittamaan kirjaansa. Los Angelesiin suuntaava Teittinen varmasti saa nauttia sekä ruokatarjonnasta, että hyvistä treenipaikoista myös Amerikan mantereella.

Fitnesspäiväkirjat starttaa 14.4. AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme