Mainos
Mainos

Kuva: Jere Karalahti jatkaa perheensä hehkuttamista – nyt vuorossa Nannan kauniit sisaret

Jääkiekkoilija Jere Karalahti hehkutti Nannaa ja hänen äitiä ja mummia maanantaina parin hääpäivän kunniaksi. Nyt huomiota saavat Nannan sisaret.


Fitness-tähti Nanna Karalahti ja jääkiekkoilija Jere Karalahti viettivät maanantaina (1.8.) ensimmäistä hääpäiväänsä. Juhlapäivän kunniaksi Jere julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa neljä sukupolvea.

Kuvassa Nannan ja pariskunnan Jax-pojan lisäksi poseeraavat Nannan äiti (oikealla) sekä isoäiti (vasemmalla).

 

– Vuosi sitten otin nää naiset mun elämään. Meillä on tänään 1-v.hääpäivä ton keskimmäisen kanssa ja sit siinä on oikealla nannan äiti ja vasemmalla niitten suvun kuningatar eli nannan isoäiti tai mummi niinku on tapana kutsua. Ja sylissä jo meidän ensimmäinen poika, Jere kirjoittaa yhteiskuvaan.

Tiistaina Jere päätti vielä jatkaa huomion jakamista. Tällä kertaa hän julkaisi kuvan Nannan sisarista. 


– Ja siis nää kaks tuli kans samaan pakettiin eli nannan siskot ja tää oli pakko laittaa ku tuli niin paljon palautetta niiltä, Jere humoristisesti päivittää kuvan yhteyteen. 

Katso videolta, millaista on Karalahtien vauva-arki.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Fitnesspäiväkirjojen toisen kauden jaksot MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme