Mainos
Mainos

Kuva: Nanna Karalahti esittelee pyykkilautavatsaansa – synnytyksestä vain pari kuukautta

Nanna Karalahti esittelee sosiaalisessa mediassa tiukkaa keskivartaloa. Karalahtien Jax-poika syntyi toukokuussa.

Fitnesstaituri Nanna Karalahti ei ole viivytellyt raskauskiloja karistaessaan. 

Nainen jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän esittelee tikissä kunnossa olevaa keskivartaloaan, johon piirtyvät jo esille naisen vatsalihakset.

– Pikkuhiljaa, nainen on kirjoittanut kuvan päälle.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Nainen jakoi myöskin Snapchattiin videon, jolla hän näyttää väläyksen aamutreeneistään, joihin kuuluu muun muassa tasaloikkia rappusia ylöspäin.

Nannan ja tämän puolison Jere Karalahden poika Jax syntyi toukokuun 13. päivä. Synnytyksestä ei siis ole kuin hieman päälle kaksi kuukautta aikaa.

Nanna ei suinkaan ole rehkinyt veren maku suussa, vaan mietteet kilojen pudottamisesta ovat vauva-aikana muuttuneet. Aiemmin Kauneus & Terveys -lehden blogissaan. Nanna myönsi,  että hän mietti vielä raskausaikana hankkiutuvansa raskauskiloistaan eroon mahdollisimman nopeasti.

– En sen vuoksi, että näyttäisin paremmalta, tai no ehkä omaan silmään siksikin, mutta suurimmaksi syyksi siksi, että yleisfiilis olisi reippaampi ja kevyempi, hän kirjoitti.

Synnytyksen jälkeen hänen mielensä kuitenkin muuttui, sillä Karalahti muistutti itseään siitä, ettei pelkästään kilomäärä ole merkki siitä, kuinka hyvä olo ihmisellä on tai ei ole.

– Hyvä olo tulee jo siitä, että imetyksen vuoksi juo paljon vettä. Tietysti ruokavaliolla ja liikunnalla saa vielä virkeämmän olon, niin kuin viime postauksessa kerroin, Karalahti pohtii.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

FITNESSPÄIVÄKIRJAT-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme