Mainos
Mainos

Kuva: Synnytyksestä vain pari viikkoa – Nanna Karalahti hehkuu upeana

Esikoisensa pari viikkoa sitten saanut Nanna Karalahti kertoo vauva-arjen käynnistymisestä blogissaan.

Nanna ja Jere Karalahti saivat esikoispoikansa pari viikkoa sitten, 13. toukokuuta. Kauneus & Terveys -lehden blogissaan Nanna kertoo nyt ensi kertaa kuulumisiaan ja ensimmäisiä tunnelmiaan vauva-arjen käynnistymisestä.

– Arki on muuttunut täysin täällä huushollissa, Nanna kirjoittaa.

– Mun itsekkyys on riisuttu täysin ja mulla on ihana poika, jonka vuoksi voisin tehdä ihan mitä tahansa. Itseäni en unohda, mutta on upeeta, että mulla on uusi opettaja.

Suurena apuna Nannan mukaan uudessa arjessa on ollut puoliso Jere.

– Jere on älyttömän hyvin mukana kaikessa, mikä auttaa tietenkin paljon. Olen todella kiitollinen, että lapsellani on tuollainen isä ja minulla aviomies. Taas nousee todella suuri kunnioitus kaikkia äitejä kohtaan, jotka hoitavat vauvaa yksin.

Pojan ristiäisiä Nanna kertoo vietettävän kesäkuun puolivälissä. Toiseksi nimekseen poika saa Sebastianin Nannan edesmenneen veljen mukaan. Ensimmäinen nimi on kuitenkin vielä hakusessa. Haaveissa naisella olisi keksiä j-kirjaimella alkava nimi, jotta kaikilla perheenjäsenillä olisi samat nimikirjaimet, JK. Nannan oikea nimi on Johanna. 

Synnytyksen Nanna kertoo sujuneen kaikilta osin hyvin.

– Palautuminen on lähtenyt hyvin käyntiin, ei minulla ollut paikat kipeänä kuin muutaman päivän. Jostain syystä huonosta rasvauksesta huolimatta en saanut yhtään raskausarpea, joten vatsakin alkaa olemaan suhteellisen normaalin näköinen, nainen iloitsee.

Hehkuvan olemuksen salaisuudeksi Nanna paljastaa omasta hyvinvoinnista huolehtimisen.

– Ulkoiset asiat ovat mielestäni täysin toissijaisia. Tärkeämpää on se oma vointi ja jaksaminen ja siitä on pidettävä huolta. Siihen auttaa tietenkin terveellinen hyvä ravinto, veden juonti ja ennen kaikkea uni. Nukun vähintään kerran päivällä ja yöt vauvan mukaan.

Fitnesspäiväkirjat AVAlla torstaisin kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme