Mainos
Mainos

Kuvat: Fitness-Eevi ennen ja jälkeen kisojen – huima muutos viidessä kuukaudessa

Eevi Teittinen näyttää Fitnesspäiväkirjoissa, miten radikaalisti naisen kroppa muuttuu kisakaudella.

Fitnesspäiväkirjat-sarjan Eevi Teittinen tutustuttaa katsojat torstaina starttaavalla sarjan toisella kaudella uudenlaiseen arkeensa, kun nainen treenaa ensi kertaa elämässään tosissaan bikini fitness -kisoihin.

Vaikka salilla ja lenkkiopolulla tiuhaan viihtyvä Teittinen on kisakauden ulkopuolellakin varsin timmissä kunnossa, kuvavertailu monta kuukautta ennen kisoja ja niiden aikana osoittaa, että muutos naisen kropassa on huomattava.

Fitnesspäiväkirjojen toisen kauden avausjaksossa Teittinen kimaltavia kisabikineitään, jotka on määrä vetää ylle tuolloin vasta kuukausien päässä häämöttävässä koitoksessa.

– Ainakin nämä menevät päälle! Tämä on sitä todellisuutta: tältä näytetään viisi kuukautta ennen kisoja, Eevi kertoo jaksossa.

Teittinen osallistui syksyllä 2015 bikini fitnessin SM-kisoihin, missä hän onnistui nappaamaan voiton alle 160-senttisten sarjassa.

Kisalavalla bikinit ovat samat kuin kuukausia aiemmin napatussa kuvassa, mutta vartalo on täsmällisen harjoittelun ja tarkan ruokavalion vaikutuksesta kokenut huikean muodonmuutoksen.

Haku Jannin Fitnesspäiväkirjat-heimotapaamiseen nyt käynnissä – ilmoittaudu täällä!

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi alkaa AVAlla 14.4. klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme