Mainos
Mainos

Kuvat: Fitness-Eevi ja Uniikki tutustuvat hääpaikkaan – räppärillä yksi toive

Fitness-tähti Eevi Teittinen ja räppäri Uniikki suunnittelevat Fitnesspäiväkirjoissa tulevia häitään.

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa arkeaan valottava Eevi Teittinen ja räppäri Uniikki kihlautuivat viime kesänä. Häitä parin oli määrä tanssia jo tulevana kesänä, mutta kiireisen kevään vuoksi kaksikko päätyi lykkäämään juhlia suosiolla seuraavaan vuoteen.

– Nyt on vähän liikaa. Meillä on asunto, jota parhaillaan remontoidaan ja sisutetaan. Sitten on lisäksi nämä kisasuunnitelmani. Jos olisi vielä ollut nämä hääsuunnitteluiden toteuttamiset, niin totesimme, että tässä on nyt liikaa. Siirrettiin kesähäät ensi vuoteen, Teittinen kertoi MTV.fille maaliskuussa.

Fitnesspäiväkirjoissa nähtäviä materiaaleja kuvatessa hääsuunnittelu oli kuitenkin vielä vauhdissa, ja kauden toisessa jaksossa Teittinen ja Uniikki käyvätkin fiilistelemässä tulevaa merkkipäivää katsastamalla yhden mahdollisen juhlamiljöön.

Rauhaisassa paikassa on keltainen, valkoisin pylväin koristeltu päärakennus ja runsaasti luontoa ympärillä.

– Ulkoiset puitteet ovat aika mielettömät, Eevi ihastelee jaksossa.

Myös tulevalla sulhasella on yksi pieni toive juhlapäivään liittyen.

– Haluan saapua kaksipaikkaisella urheiluautolla, jota itse ajan – ei niin, että meillä on kuski. Voinko saada sen verran, Uniikki vetoaa pihalla kävellessään.

Jälkikäteen Teittinen pohtii kotimatkalla paikan tehneen vaikutuksen.

– Hääsuunnitelmat ovat lähteneet hyvin käyntiin. Ollaan molemmat aika fiiliksissä tuosta paikasta. Tämä oli ensimmäinen, mitä käytiin katsomassa, ja jäi sellainen olo, että otetaan tämä. Tosi hyvä fiilis!

Fitnesspäiväkirjat toisen kauden jaksot katsottavissa myös MTV Katsomon kautta. Katso myös Fitnesspäiväkirjat-nettisarja Johanna, Kalastajan vaimo!

Fitnesspäiväkirjojen toinen kausi AVAlla torstaisin kello 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme