Mainos
Mainos

Kuvat: Fitness-Janni hempeilee kiekkorakkaansa kanssa – vuosipäivä muuttopuuhissa

Fitnesspäiväkirjat-sarjaa tähdittänyt Janni Hussi ja NHL-kiekkoilija Lauri Korpikoski ovat seurustelleet jo neljän vuoden ajan.

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa päästiin sukeltamaan Janni Hussin elämään. Sarjassa nähtiin Kanadan Edmontonissa asuvan Hussin ja NHL-kiekkoilija Lauri Korpikosken arkea. Pari on seurustellut jo neljän vuoden ajan ja he viettivätkin vuosipäivää keskiviikkona, tosin hieman arkisissa muuttotunnelmissa.

Hussi ja Korpikoski ovat asuneen Kanadassa noin vuoden verran Laurin jääkiekouran takia, mutta nyt Korpikosken sopimus Kanadan Edmontonissa on päättynyt. Kaksikko on siis parhaillaan Edmontonissa muuttopuuhissa. 

Janni julkaisi vuosipäivän kunniaksi pariskunnasta yhteiskuvan.

– Tänään ollaan apinoitu tasan 4-vuotta samassa tiimissä. 🐒Monen monta mahtavaa seikkailua koettu enkä malta odottaa mitä tulevaisuus vielä meidän eteen heittää. Love u, Janni kirjoittaa Instagram-julkaisunsa yhteyteen.

Vuosipäivän illalliselle Janni oli valinnut ylleen ihanan kesäisen haalariasun.

Hussi ja Korpikoski eivät vielä osaa sanoa, minne he seuraavaksi asettuvat. Näin Janni kuvaili tunnelmiaan hiljattain blogissaan.

– Eli muutto tulee vaan eipä ole hajua vielä minne. Suoraan sanottuna kyllä vähän harmittaa, sillä olin sen työluvankin sinne Kanadan Albertaan saanut ja töitä minulla oli siellä kolmella eri salilla. Olin myös saanut suomalaisen paikallisen ystävän, Hussi kirjoitti.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Hussi tähdittää Fitnesspäiväkirjat -ohjelmaa. Keväällä julkaistuja jaksoja voit katsella Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme