Mainos
Mainos

Kuvat: Fitness-kaunottaren hämmentävä yhdennäköisyys – sekoitetaan Tanja Karpelaan

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa mukana oleva suosikkibloggaaja ja zumba-ohjaaja Johanna Alvestad ottaa kohteliaisuutena kun häntä verrataan ex-missiin. Itse hän ei ole koskaan edes harkinnut kauneuskilpailuihin osallistumista.

Johanna Alvestad kirjoittaa suosittua Kalastajan vaimo -blogia. Hän toimii myös zumba-ohjaajana ja asuu piskuisessa norjalaisessa kylässä. Suomesta kotoisin oleva kahden lapsen vauhtiäiti kuulee enemmän kuin usein, että hänessä on samaa näköä kuin politiikkaan päätyneessä ex-mississä.

Alvestad on aktiivinen bloginsa lisäksi myös Instagramissa. Alla hänen julkaisema kuva, jossa yhdennäköisyys Tanja Karpelaan on ilmeinen.

Alla Tanja Karpela, joka menisi helposti vaikka Alvestadin isosiskosta.

Myös juhla-asuissa naiset näyttävät kuin samasta puusta veistetyiltä. Alvestad poseeraa kotonaan punaisessa muotiunelmassa, ja Karpela puolestaan edustaa Linnan juhlissa vuonna 2007.

Alvestad kuulee jopa ventovierailta, että hän näyttää politiikassa mukana olleelta ex-missiltä. Vuosien varrella hän on jo siihen tottunut, vaikka ei itse koe olevansa Karpelan kaksoisolento.

– Ei ole tullut mieleen, että sopisin kauneuskilpailuihin, Alvestad vastaa kun häneltä kysytään mahdollista missihistoriaa.

Yhtäläisyyksiä kulttuuriministerinä toimineeseen Tanja Karpelaan löytyy, hämmästyttävän yhdennäköisyyden lisäksi.

– Minulla on ollut jopa lempinimi "kulttuuriministeri". Olen myös ollut kiinnostunut kulttuurista, ehkä jopa enemmän kuin kauneuskilpailuista, että ehkä siitäkin syystä ne kauneuskilpailut ei ole olleet niin lähellä sydäntä, Alvestad nauraa.

Fitnesspäiväkirjat starttaa AVA:lla huhtikuussa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme